Κόντρα ρελάνς των Ε.Τ.Α. για τις παραλίες της Αναβύσσου.

Προκηρύσσει διαγωνισμό για την μίσθωσή τους

Πρόχειρο διαγωνισμό προκηρύσσουν τα  Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ (Ε.Τ.Α.),  για την παραχώρηση απλής χρήσης (εκμίσθωση) τεσσάρων τμημάτων αιγιαλού στην περιοχή Αναβύσσου του Δήμου Σαρωνικού.

Πρόκειται για άμεση απάντηση στον δήμο Σαρωνικού ο οποίος αυθαίρετα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και χωρίς καμία έγγραφη η προφορική παραχώρηση των Ε.Τ.Α. μίσθωσε και εγκατέστησε καντίνες σε εκτάσεις οι οποίες ανήκουν ιδιοκτησιακά στην δημόσια εταιρεία.

Οι υπό μίσθωση τρεις νέες καντίνες βρίσκονται στην παραλία της Αναβύσσου. Η 1η κάτω από το μεγάλο πέτρινο, η 2η κάτω από το μεσαίο πέτρινο, που αυθαίρετα έχει καταλάβει και χρησιμοποιεί ο δήμος και η 3η δίπλα στην καντίνα που έχει επίσης τοποθετηθεί με την απόφαση του δήμου από ιδιώτη. Δείτε σχετικό τοπογραφικό διάγραμμα εδώ. Η 4η καντίνα προφανώς θα αφορά τον Άγιο Νικόλαο Αναβύσσου.

Γίνεται κατανοητό ότι εφόσον προχωρήσει αυτός ο διαγωνισμός και μισθωθούν από ιδιώτες τα τμήματα της παραλίας από τα Ε.Τ.Α. αλλά παράλληλα παραμείνουν και οι καντίνες που μίσθωσε ο δήμος, τότε θα έχουμε μια παραλία εξολοκλήρου καλυμμένη από καντίνες, ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Κύκλοι που ήθελαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, μας ενημέρωσαν ότι τα Ε.Τ.Α. σκοπεύουν να εγείρουν οικονομικές αξιώσεις σε βάρος του δήμου Σαρωνικού, για διαφυγόντα κέρδη, σε περίπτωση που ο δήμος δεν αποσύρει τις καντίνες που εγκαταστάθηκαν με την «άδειά» του στις παραλίες της Αναβύσσου.

Το σχετικό τεύχος Προκήρυξης θα διατίθεται από τα κεντρικά γραφεία της Ε.Τ.Α. ΑΕ και από τον δικτυακό της τόπο (www.etasa.gr), από τις 10 Ιουνίου 2011 έως και τις 27 Ιουνίου 2011. Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 28  Ιουνίου 2011. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι σχετικά με τον διαγωνισμό των Ε.Τ.Α. μπορούν να επικοινωνούν με την κα Μ. Καμαριανάκη στο τηλέφωνο 2103339535 και την κα Ελ. Μπακούλα 2103339406.

Διαβάστε εδώ τις προκηρύξεις του πρόχειρου διαγωνισμού.

13 Σχόλια to “Κόντρα ρελάνς των Ε.Τ.Α. για τις παραλίες της Αναβύσσου.”

  1. ευκαιρια να πάρουμε και εμεις μια καντινουλα παντως !!
    Βουρ στον πατσα…….

  2. κυρ-Γιάννης Says:

    Καλέ μου φίλε λουόμενε . Να ξέρεις ότι δεν είμαι κανένα παιδαρέλι που γράφει.
    Αυτά που γράφω τα αισθάνομαι. Ο Φιλίππου τα έχει κάνει θάλασσα. Η ΕΥΔΑΠ έχει πρόβλημα, με τα ΕΤΑ έχουμε πρόβλημα, δεν υπάρχουν δρόμοι, δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, σκάψανε τα Καλύβια για αποχέτευση και ο τόπος βρωμάει, τα σχολεία είναι σε δραματική κατάσταση . Θέλω να πάω για μπάνιο και η θάλασσα είναι βούρκος. Που είναι αυτές οι καθαρές παραλίες που είχαμε παλιά; Εγώ είμαι από τους πρώτους που ψηφίζουν τον Δήμαρχο και με τα δύο χέρια, αλλά παρατηρώ ότι η κατάσταση είναι άσχημη. Έχω παιδιά , εγγόνια και δεν βλέπω καμία βελτίωση στον τόπο μου. Γι΄ αυτό λοιπόν αυτά που γράφω τα εννοώ. Τα έχω πει στον Πέτρο πολλές φορές και ο ίδιος μου χτυπάει την πλάτη και μου λέει έχουμε καιρό να τα φτιάξουμε. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης για τον δήμο μας και εγώ τώρα θα αναλάβω τη δική μου.

  3. Ρε λουόμενε έχω βαρεθεί να διαβάζω αυτά που γράφεις γιατί είσαι γεμάτος ορθογραφικά λάθη. Δεν φτάνει που το κάνεις στα ελληνικά το κάνεις και στα αγγλικά. Έλεος πια! Πήγαινε πρώτα σχολείο και μετά γράψε.

    • λουομενος Says:

      χχ μηπως σημενει διαγραμενος απο λαπου???χαχαχα

      • λουομενος Says:

        με αυτα που λες πως να μην κανω ορθογραφικα λαθη? οριστε εκανα και αλλο λαθος(το κ με καπα)χιχιχιχιχι…την ουσια κοιτα την ουσια χατζηχρηστο…

      • Μαστασκότισες Μαστακουνάς Says:

        Ρε «λουόμενε» καντινιέρη, άντε κάνε ένα μπάνιο γιατί μας τα ζάλισες.

  4. Δημήτρης Λεοντιάδης Says:

    Ο τσαμπουκάς Φιλίππου νόμιζε ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει. Νόμιζε ότι θα επέβαλε το καθεστώς του, αντιγράφοντας τις πρακτικές του Τσίπρα. Αυτή είναι η ευκαιρία να πάει κατηγορούμενος και μαζί του αυτοί οι ανόητοι που έσπευσαν να τον ακολουθήσουν στις μαγκίες, όπως αυτό το πανέξυπνα «παιδιά» ο Τζιβίλογλου και ο Καραγιάννης που μου ήθελε και την προεδρεία ανώνυμης εταιρείας, τρομάρα του χειριστής μπουλντόζας.
    Είναι ώρα να αρχίσει επιτέλους το κράτος να σφίγγει τους κώλους σε όλα αυτά τα λειγούρια, διαφορετικά θα είναι αποδεδειγμένα κράτος της πλάκας.

  5. κυρ-Γιάννης Says:

    Τόσα χρόνια ψηφίζαμε Φιλίππου γιατί νομίζαμε ότι ήταν ο μόνος κατάλληλος. Ο άνθρωπος είναι πλέον ακατάλληλος. Θέλουμε την ψήφο μας πίσω. Παντού υπάρχει βρωμιά και αισχροκέρδια. Ντροπή για τον τόπο μας! Θυμάμαι κάποια που μας έλεγε για την κατάσταση αυτή και κουνούσα κοροϊδευτικά το κεφάλι , κρίμα που δεν την τίμησα. Κρίμα .

  6. Φιλίππου μόνο τα υπογλώσσια σε σώνουν…………………

  7. Καλά τα κατάφερε πάλι ο Δήμαρχος. Έχει βάλει όλο τον κόσμο να σκοτωθεί μεταξύ του γιατί ο ίδιος δεν μπορεί να διαχειριστεί την παραλία.μας. Τι θα γίνει με αυτόν; Ως πότε θα τον ανεχτούμε; Τα παπαγαλάκια του που έχουν εξαφανιστεί;

  8. άχρηστοι Says:

    Αν υπήρχε σοβαρά διαρθρωμένο κράτος δικαίου ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑ θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενος για ΑΠΙΣΤΙΑ. Αποδεδειγμένα, στο πλαίσιο παραγοντισμών, επέτρεψε προφορικά την κατάληψη των τμημάτων αιγιαλού που έχει την διαχείρισή τους η ΕΤΑ και μέχρι τώρα, εκτός από ένα εξώδικο, που έστειλε για τα μάτια του κόσμου, δεν έχει λάβει κανένα δραστικό δικαστικό μέτρο για την προστασία των συμφερόντων της ΕΤΑ και κατ’ επέκταση του ελληνικού δημοσίου.Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια, μόνο και μόνον για να βρισκόμαστε σε κουβέντα. Το τραγικό είναι ότι με αυτόν τον κρατικό μηχανισμό η Ελλάδα καλείται να κάνει ιδιωτικοποιήσεις, με σκοπό ακόμη και αυτήν την επιβίωσή της. Με αυτούς τους άχρηστους η χώρα μας θα αγωνιστεί για την ίδια της την υπόσταση

    .

  9. Ζαχαρώ Φρατζέσκου Says:

    Και μεις αν δεν θέλουμε να πιούμε καφέ, ή αν δεν έχουμε χρήματα να καθόμαστε κάθε μέρα στις καντίνες, ή στις ομπρέλλες τους, αλήθεια που θα απλώνουμε την πετσέτα μας? ΄Αραγε θα μείνει καθόλου άμμος, θάλασσα ή ακόμα καθαρός αέρας που να μην τον πληρώνουμε?

Σχολιάστε