Η ανάληψη αρμοδιοτήτων εκ μέρους του κ. Νίκου Βολάκου στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σαρωνικού

logo Σύγχρονη πόλη ΣαρωνικούΤηρώντας την προεκλογική του δέσμευση να συνεισφέρει τα μέγιστα στους δημότες Σαρωνικού, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Σύγχρονη Πόλη Σαρωνικού,» δημοτικός σύμβουλος, κ. Νίκος Βολάκος, αποδέχθηκε την πρόταση του Δημάρχου, κ. Γιώργου Σωφρόνη και θα προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες του στο Δήμο, με την επαγγελματική ειδικότητά του, του πολιτικού μηχανικού.
Ειδικότερα, από τον κ. Βολάκο ζητήθηκε να αναλάβει αρμοδιότητες Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου, σχετικές με θέματα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, της οποίας υπεύθυνος Αντιδήμαρχος είναι ο κ. Ηλίας Μπουκουβάλας. Αντιπροσωπεύοντας μια ανεξάρτητη κίνηση πολιτών, ο κ. Βολάκος συνεχίζει να θεωρεί ότι είναι θέμα ευθύνης προς τον τόπο η ανταπόκριση σε από κοινού προσπάθειες, χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις, για την βέλτιστη διαχείριση των όποιων διαθέσιμων πόρων.
Ως δημοτικός σύμβουλος, ο κ. Βολάκος είχε καταρτίσει στο παρελθόν αφιλοκερδώς σειρά μελετών τεχνικών και αναπτυξιακών έργων υποδομών στο Δήμο Σαρωνικού, τα οποία είχε υποβάλει στη Δημοτική Αρχή. Αναφορές στις μελέτες αυτές συμπεριλήφθηκαν στο προεκλογικό πρόγραμμα της «Σύγχρονης Πόλης.» Ο κ. Βολάκος προσβλέπει στην υλοποίηση ανάλογων και ακόμη περισσότερων έργων στο Δήμο Σαρωνικού την επόμενη πενταετία, τόσο για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, όσο και για την ανάπτυξη της περιοχής και δεσμεύεται εκ νέου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους δημότες, με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

3 Σχόλια to “Η ανάληψη αρμοδιοτήτων εκ μέρους του κ. Νίκου Βολάκου στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σαρωνικού”

  1. Πανος Says:

    ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟ και παλι ΜΠΡΑΒΟ!!! Ευγε Νικο καλλιεργησε ηθος και θα ανταμειφθεις με αυτό. Το συμπαν συνομοτει παντα και ανταμειβει. Θα ηθελα να δω και εναν γιατρο, δικαστικο ( νομικο) , καθηγητη, Υδραυλικο και τοσους αλλους! Εγω δεχομαι να βοηθησω για οτι αφορα μηχανογραφικη υποδομη λογω μακροχρονης εμπειριας.
    Να αρχισουν να συμβουλευουν το δημο μας για να αρχισει να αλλαζει κατι στο μαυρο κατεστημενο της βαρεμαρας, ανιδεοτητας και ασχετοσυνης. Μηπως ειναι μια καλη ιδεα μια ανεξαρτητη αρχη συμβουλατωρων για τα δεδομενα του Δημου μας?

  2. paraliakizoni Says:

    οχι μόνο ο Βολάκος αλλά και ο κάθε πολίτης πρέπει να συμβάλει και να βοηθήσει τον οιονδήποτε δήμαρχο ,εφ’όσον θέλει και μπορεί.
    αποκλείοντας εννοείται πολιτικές σκοπιμότητες …
    αν όμως η εξουσία -ως συνήθως- κινείται ιδιοτελώς , τότε χρειάζεται αντιπολίτευση με κάθε τρόπο…συμφωνώ επομένως με FIVOS.
    Εδώ είμαστε λοιπόν …

  3. Μπράβο Νικο Βολακο εγώ που παρακολουθησα ομιλία σου πρίν τις εκλογές ακουσα να δεσμευεσαι οτι οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα των εκλογων θα βοηθησεις τον οποιο Δημαρχο για το καλο του τοπου και θα κανεις αντιπολιτευση οταν πρεπει.Επιτελους ενας (πολιτικος)που σεβεται και τιμα τα λόγια του.

Σχολιάστε