Εξώδικη διαμαρτυρία της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε. κατά του ξενοδοχείου Αλέξανδρος

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα (Βουλής αριθμ. 7) και εκπροσωπείται νόμιμα

ΠΡΟΣ

1. Τον Δήμο Αναβύσσου, που εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής (Βασ. Κωνσταντίνου & Κρήτης) και εκπροσωπείται νόμιμα.
2. Την Δημαρχιακή Επιτροπή του Δήμου Αναβύσσου, που εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής (Βασ. Κωνσταντίνου & Κρήτης) και εκπροσωπείται νόμιμο.
3. Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ξ.Τ.Ψ.Κ.ΟΙ.Ε.» που εδρεύει στο 47/5 χλμ. της Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ

1. Την Κτηματική Υπηρεσία Ανατολικής Αττικής (Λεωφ. Μεσογείων 318, Αγία Παρασκευή).

2. Την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής, Γενική ΔΙνση Ποιότητας Ζωής, Δ/νση Δημόσιας Υγείας Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου) 170 χιλ. Λ. Μαραθώνος Παλλήνη.

3. Το Αστυνομικό Τμήμα Αναβύσσου (28ηע Οκτωβρίου αριθμ. 1)

Σύμφωνα με τον ν. 2636/1998 , όπως τροποποιηθείς ισχύει, η εταιρεία μας έχει την διοίκηση και διαχείριση, μεταξύ των άλλων, και τμήματος αιγιαλού που βρίσκεται έμπροσθεν του Ξενοδοχείου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στην περιοχή Μαύρο Λιθάρι Αναβύσσου. Ο αιγιαλός αυτός, μήκους 1.000 μέτρων περίπου, έχει χαρακτηρισθεί ως Τουριστικό Δημόσιο Κτήμα με το υπ «αριθμ. 449/27.05.1970 Β.Δ. (ΦΕΚ 145/Α/27.06.1970), στην συνέχεια δε με την υπ ‘αριθμ. 63801/28.07.1970 (ΦΕΚ 566/Β/12.08.1970) Κοινή Απόφαση των Υπουργών Συντονισμού και Οικονομικών η διοίκηση και η διαχείριση του εν λόγω Τουριστικού Δημοσίου Κτήματος ανατέθηκε στον ΕΟΤ και περαιτέρω στην εταιρεία μας, σύμφωνα με τον πιο πάνω νόμο.

Η τρίτη από εσάς, με το με αριθμ. πρωτ. ΕΤΑ 26.03.2010 έγγραφό της προς την εταιρεία μας, ζήτησε να της εκμισθώσουμε το τμήμα του αιγιαλού έμπροσθεν του Ξενοδοχείου της «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» για απλή χρήση (ξαπλώστρες – ομπρέλες) και να της χορηγήσουμε άδεια λειτουργίας στο ήδη υπάρχον αναψυκτήριο στον ίδιο χώρο του αιγιαλού. Με το με αριθμ. πρωτ. 2031/28.04.2010 έγγραφό μας, της δηλώσαμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑ θα επιληφθεί ως προς το πρώτο αίτημά της καθώς και ότι η ΕΤΑ δεν εκδίδει ούτε χορηγεί άδειες για την εκμετάλλευση ομπρελοκαθισμάτων ή/και τη λειτουργία αναψυκτηρίων, επιφυλαχθήκαμε δε των δικαιωμάτων μας αναφορικά με το παραπάνω αναψυκτήριο, δεδομένου ότι αυτό έχει χαρακτηρισθεί ως αυθαίρετο από την Κτηματική Υπηρεσία Ανατολικής Αττικής που έχει εκδώσει πρωτόκολλο κατεδάφισης.

Όπως πληροφορηθήκαμε, η δεύτερη από εσάς, με την υπ’ αριθμ. 23/2010απόφασή της, ενέκρινε στην τρίτη από εσάς «την ανανέωση άδειας απλής χρήσεως του τμήματος αιγιαλού που βρίσκεται έμπροσθεν του ξενοδοχείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , έναντι μισθίου, για την ανάπτυξη σκιάστρων, καθισμάτων, τραπεζιών και ξαπλώστρων, που θα διατίθενται όχι μόνο στους πελάτες του ξενοδοχείου αλλά και στους λουόμενους γενικότερο .. »

Πλην όμως το τμήμα αυτό του αιγιαλού αποτελεί Τουριστικό Δημόσιο Κτήμα επί του οποίου η εταιρεία μας έχει αποκλειστικά και μόνον αυτή την διοίκηση και διαχείριση, κάθε δε πράξη ή/και ενέργεια επ’ αυτών εκ μέρους όλων υμών συνιστά παράνομη προσβολή των δικαιωμάτων της εταιρείας μας. διότι αποτελεί επέμβαση στη νομή και κατοχή μας και παρενόχληση μας στην άσκηση αυτών.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με την επιφύλαξη των. δικαιωμάτων μας

Διαμαρτυρόμαστε για την πιο πάνω συμπεριφορά σας.

Καλούμε τους δύο πρώτους από εσάς να ανακαλέσετε άμεσα την υπ’ αριθμ. 23/2010 απόφαση της δεύτερης από εσάς, την δε τρίτη από εσάς να απόσχετε από οιαδήποτε ενέργεια ή πράξη επί του αναφερομένου πιο πάνω τμήματος αιγιαλού αποκλειστικής διοίκησης και διαχείρισης καθώς και πλήρους εκμετάλλευση της εταιρείας μας άλλως

Σας δηλώνουμε ότι θα λάβουμε εναντίον όλων υμών οποιοδήποτε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των δικαιωμάτων της εταιρείας μας και αποκατάσταση της ζημίας μας. Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νομίμως την παρούσα προς τον καθένα από αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται αυτή, προς γνώση τους και για τκ; νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο αυτής στις εκθέσεις επίδοσης που θα συντάξει για την αιτία αυτή.

Αθήνα 14 Ιουνίου  2010
Εμμανουήλ Γιαννοuλάκης
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑ Α.Ε.

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Εξώδικη διαμαρτυρία της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε. κατά του ξενοδοχείου Αλέξανδρος”

  1. Άντώνης Says:

    γελοιότητες, ντροπή, αίσχος. . . .αντί να τους πάνε κατ’ ευθείαν στον εισαγγελέα…., προασπίζουν τα δικαιώματα του ελληνικού κράτους και των ελλήνων πολιτών

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: