Απάντηση του Ντίνου Χασάπη στην ανακοίνωση Σαρρή

Επιμένω σε όλα όσα κατήγγειλα. Υπενθυμίζω την συνεδρίαση του κοινοτικού συμβουλίου της 20ης/11/2007, όπου ο κ. Σαρρής ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ, πιεζόμενος από τα στοιχεία ΟΛΑ όσα έγραψα. Στο 76ο τεύχος του Αττικού Παρατηρητή στην σελίδα 7, σε άρθρο υπό τον τίτλο «Εκτός νομιμότητας η οικονομική διαχείριση της κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας το 2006» και τον υπότιτλο «Περίεργες συναλλαγές του κ. Σαρρή», είναι καταγραμμένα τα όσα διημείφθησαν στο κοινοτικό συμβούλιο,  παρουσία δεκάδων συμπολιτών μας και δημοσιογράφων και τα οποία δεν έτυχαν τότε καμίας διάψευσης από τον κ. Σαρρή.

Στο ίδιο τεύχος της εφημερίδας και στην πρώτη σελίδα υπάρχει δικό μου άρθρο με τίτλο «Οικονομική διαχείριση Φιλίππου 2006» χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση από τον κ. Σαρρή, ούτε από τον κ. Φιλίππου, αλλά ούτε από κανένα άλλο μέλος της παράταξής του.

Ας ρωτήσει και τους κοινοτικούς συμβούλους της παράταξής του, τότε φίλους του, να του τα θυμίσουν, αν έχει απολέσει την μνήμη του. Ας ρωτήσει και τον τέως πρόεδρο που τον επιτίμησε με χαρακτηριστική λέξη.

Τον βεβαιώνω, ότι όλα αυτά θα επαναληφθούν τεκμηριωμένα στο δικαστήριο με το οποίο με απειλεί. Εκεί θα ανοίξουν και οι ασκοί του Αιόλου για τον κ. Σαρρή.

Όσο για το ότι όλα αυτά κρίθηκαν δικαστικά, ας μην επιμένει. Αυτά που αναλυτικά αναφέρει δεν σχετίζονται με αυτά που αναφέρω εγώ στην επιστολή μου. Προσπαθεί να αποπροσανατολίσει. Ας ενημερώσει τους δικηγόρους του για το τι έχει παραδεχθεί δημόσια και εκείνοι θα τον συμβουλέψουν. ΣΕ ΑΥΤΑ  ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

Τα περί χλεύης του τα επιστρέφω, μαζί με την δήλωση ότι κάποιοι σαν και αυτόν που, για κακή τύχη των πολιτών της Π. Φώκαιας, βρέθηκαν να διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα, με τον χειρότερο και απαράδεκτο τρόπο, όπως αναλυτικά παρουσιάσθηκε στην απολογιστική συνεδρίαση για το 2006, είναι συνυπεύθυνοι για την οικονομική κρίση που περνάμε και πρέπει να αν δεν λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη, τουλάχιστον να πάνε σπίτια τους.

Τον συμβουλεύω να μην προκαλεί με τα περί ηθικής και κακοήθειας, δεν τον συμφέρει. Τέλος τον ενημερώνω ότι όλα τα στοιχεία υπάρχουν κι οι μάρτυρες αναμένουν.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: