Την πρόσληψη 8 ναυαγοσωστών και 12 ατόμων για την πυροπροστασία, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο

Ξέσπασε κόντρα γιατί προσέλαβαν ναυαγοσώστη και για τη «παράνομη» καντίνα του «Πεύκου». Ξέχασαν την παραλία του Αγίου Νικολάου Αναβύσσου.

Η πρόσληψη 8 ναυαγοσωστών προτάθηκε στο δημοτικό συμβούλιο για να καλύψουν τις παραλίες του δήμου. Οι παραλίες στις οποίες θα τοποθετηθούν ναυαγοσώστες, όπως αναφέρθηκε στην εισήγηση, είναι των «Αλυκών» της «Παλαιάς Φώκαιας», του «Μαύρου Λιθαριού», της «Σαρωνίδας», του «Πεύκου», της «Γαλάζιας Ακτής» και του «Αγίου Νικολάου Λαγονησίου».
Όταν ρωτήθηκε ο εισηγητής, αν θα τοποθετηθεί ναυαγοσώστης και στην παραλία «Πεύκου» όπου λειτουργεί η «παράνομη» καντίνα με την ανοχή και τις ευλογίες του δημάρχου, απάντησε ότι : «…δεν βάζουμε ναυαγοσώστη στον «παράνομο», αλλά για τους λουόμενους».
Δυστυχώς όμως για τον εισηγητή, είχε προβλέψει ναυαγοσώστη για την παραλία του «Πεύκου» της «παράνομης» καντίνας, αλλά όχι για την πολυσύχναστη παραλία του Αγίου Νικολάου Αναβύσσου. Όταν έγινε η σχετική παρατήρηση από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κωνσταντέλο, έγινε ένας μικροπανικός και τελικά αποφασίστηκε να αφαιρέσουν(!) ένα άτομο από την πολιτική προστασία (11 αντί για 12) και να προσλάβουν ένα ακόμα ναυαγοσώστη (9 αντί 8).

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: