Αποκαλύψεις στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΑΔΜΚΕ Σαρωνικού!!!

Συνεδρίασε την Παρασκευή 8/3/2013 το Δ.Σ. της Μονομετοχικής Κατασκευαστικής Εταιρείας του Δήμου Σαρωνικού (ΑΔΜΚΕΣ) με κύριο θέμα την δημοπράτηση των χώρων εγκατάστασης των καντινών που διαχειρίζεται η εταιρεία.
Από τα παραλειπόμενα της συνεδρίασης, ξεχώρησαν τα παρακάτω:

Χαρακόπουλος Στέφανος colorΑπόφαση να σταλεί εξώδικο, στον υπεύθυνο της καντίνας της Αναβύσσου (μεσαίο πέτρινο) κ. Στέφανο Χαρακόπουλο, ο οποίος δεν έχει αποδώσει της εισπράξεις της προηγούμενης χρήσης, ύψους 5.173 €. Ο κ. Χαρακόπουλος, ο οποίος είναι και μέλος του Δ.Σ. της ΑΔΜΚΕΣ και υπήρξε και υποψήφιος με τον συνδυασμό του Φιλίππου, όπως αναφέρθηκε στη συνεδρίαση, δεν έχει αποδώσει, από τον Οκτώβριο του 2012, τις εισπράξεις της καντίνας που διαχειριζόταν, παρά τις επανειλειμένες οχλήσεις εκ μέρους του προέδρου της εταιρείας κ. Ζεκάκου. Την ενημέρωση έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος, δηλώνοντας, ότι δεν αντέχει άλλο να περιμένει πότε θα δώσει τα χρήματα ο Χαρακόπουλος.

 

ΦιλίππουΣτη συνεδρίαση της ΑΔΜΚΕΣ, προσήλθε και ο δήμαρχος κ. Φιλίππου ο οποίος άρχισε τις παραινέσεις προς τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας. «Να είστε πολύ προσεκτικοί, τους είπε, με όλα αυτά που γράφονται για τους δήμους, για τις δημοτικές επιχειρήσεις, ετούτη την περίοδο, γιατί δεν ξέρεις ποιος σε καταγγέλλει και ποιος σε ψάχνει. Έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια προσωπικά». Πρόκειται για ομολογία εκ μέρους του δημάρχου ότι είναι υπό έλεγχο από τις οικονομικές υπηρεσίες, παρά τις δηλώσεις του ότι τα σχετικά δημοσιεύματα που τον αφορούν είναι ψευδή και ότι πρόκειται για λασπολογία.

Advertisements

2 Σχόλια to “Αποκαλύψεις στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΑΔΜΚΕ Σαρωνικού!!!”

 1. 12QWASZX Says:

  Όλοι τους μα όλοι τους χρησιμοποίησαν την θέση που είχαν στην εξουσία για προσωπικό όφελος.
  Αυτές τις μέρες καλό είναι να ενθυμούμαστε το παράδειγμα του ιατρού-μαιευτήρα Λαμπράκη που διέθετε τις υπηρεσίες του εντελώς δωρεάν στους μη-έχοντες.
  Τι να πει ο δήμαρχος-φύλαρχος για το Φιλλιπιστάν του!
  Πως έκανε τόση περιουσία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Αναπάντητα ερωτήματα!
  Εμείς παλεύουμε χρόνια να πάρουμε ένα οικοπεδάκι να κτίσουμε και αυτός στα 20 χρόνια εξουσίας του έκανε περιουσία με 15 ακίνητα!!! άλλα εντός και άλλα εκτός σχεδίου.
  Αλήθεια πως τα απέκτησε;
  Δωράκια ήταν;
  Αυτό σίγουρα πρέπει να ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ να δούμε αν είναι καθαρός ο δήμαρχος μας. Τσάμπα η ψήφος μας σε όλους τους! Τελικά έγινε μεγάλο πάρτι και στον δήμο Σαρωνικού. Το νερό το πληρώνουμε μόνο εμείς οι ηλίθιοι. Αλήθεια έχουν κόψει το νερό από κανένα από αυτούς που δεν το πληρώνουν; Να μας απαντήσει κάποιος!

 2. absolutely Says:

  Μην μου πείτε ότι πέσατε από τα σύνεφα; Τέτοια αποβράσματα μας διοικούν. Ο Παπαγεωργόπουλος είναι παρθένα μπροστά τους. Ισόβια καθίκια, ΙΣΟΒΙΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: