15 κούτες με τρόφιμα σε άπορες οικογένειες στην Ανάβυσσο

15 κούτες με τρόφιμα σε άπορες οικογένειες στην Ανάβυσσο

Στην Ανάβυσσο βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού προκειμένου να υλοποιήσει άλλη μια φιλανθρωπική στο πλαίσιο του προγράμματος «Μη σταματάς, να βοηθάς».

Ο Ολυμπιακός βοήθησε παραδίδοντας μέσω της ΜΚΟ «Κοινωνική Στήριξη» 15 κούτες με τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της περιοχής. Η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά ήρθαμε στην Ανάβυσσο για να βοηθήσουμε αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Κάποιες οικογένειες που δίνουν καθημερινά αγώνα για να επιβιώσουν αξιοπρεπώς. Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της ΜΚΟ «Κοινωνική Στήριξη» συνεχίζοντας έτσι την φιλανθρωπική μας δράση με τον τίτλο «Μη σταματάς, να βοηθάς» Ο Ολυμπιακός είναι πάντα δίπλα στις ευπαθείς ομάδες, που λόγω των συνθηκών της εποχής μας ο αριθμός τους έχει αυξηθεί πάρα πολύ».

Η πρόεδρος της ΜΚΟ «Κοινωνική Στήριξη» Αναστασία Τσιακάλου τόνισε από την πλευρά της: «Η Κοινωνική Στήριξη είναι μια ΜΚΟ η οποία εδώ και 15 χρόνια υποστηρίζει παιδιά με ειδικές ανάγκες αλλά επειδή το πλαίσιο έχει αλλάξει λόγω των συνθηκών ζωής είμαστε δίπλα και σ’ άλλους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Σήμερα συγκεντρώσαμε εδώ 15 οικογένειες από την Ανάβυσσο και τις γύρω περιοχές για να τις βοηθήσουμε με υλικά αγαθά. Ευχαριστούμε θερμά τον Ολυμπιακό, τον μεγάλο αυτό σύλλογο, που υποστήριξε το πρόγραμμα μας «Διπλανή πόρτα» το οποίο αφορά τους αναξιοπαθείς συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και φτώχιας. Με το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται υποστήριξη σε δεκάδες οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης με την παροχή τροφίμων, ιματίων, χρημάτων και βιβλίων. Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια ιστορία και είναι πολύ σημαντικό στην εποχή όπου ζούμε να είναι με πράξεις δίπλα στην ελληνική κοινωνία».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: