Σε απόγνωση οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Γκίνης και Τσαλικίδης. Αναζητούν σανίδα σωτηρίας ο ένας στον άλλον

Τσαλικίδης με λάγνο ήφοςΓκίνηςΣε πλήρη αδιέξοδο έχουν οδηγηθεί οι προσπάθειες των δύο επίδοξων υποψήφιων Δημάρχων, να συγκροτήσουν συνδυασμό. Βλέποντας την προώθηση του ετέρου των υποψηφίων κ. Γιώργου Σωφρόνη, αλλά και ακόμα του κ. Νίκου Βολάκου, προσπαθούν να τα «βρουν» προκειμένου να κατέβουν στις εκλογές.Μετά την απρόσμενη εξέλιξη που είχε ο αποκλεισμός του Σάββα Γκέραλη από τον Χρήστο Γκίνη και η αποχώρηση του βασικού επιτελείου που είχε σχεδιάσει για την Ανάβυσσο αλλά και για την Παλαιά Φώκαια, υπήρξαν και διαλυτικές τάσεις μεταξύ και των υπολοίπων μελών της ομάδας του οι οποίοι δήλωναν ότι δεν θα κατέβουν στις εκλογές.

Από την άλλη πλευρά ο Τσαλικίδης, ο οποίος βλέπει ότι παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους δέκα (10) υποψήφιους συμβούλους, έφτασε στο σημείο να εκλιπαρεί ακόμα και «ορκισμένους» αντιπάλους του να τον συνδράμουν, όπως η Αναστασία Τσιακάλου, ο Σοφοκλής Σαρρής, ο Σάββας Γκέραλης, ο Αποστόλης Αποστόλου, αλλά και ο παλαίμαχος πολιτικός Δημήτρης Φιλίππου κ.α. που σύντομα θα αποκαλύψουμε.

Έτσι κατέστη πλέον αναγκαιότητα και για τους δύο, να βρουν λύσεις εξόδου από τα αδιέξοδα και μεταξύ αυτών είναι και η πιθανότητα μιας συνεργασίας τους.

Αυτή τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο (26/2/2014 και ώρα 10:30),  οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι συντρώγουν σε ταβέρνα που βρίσκεται πλησίον του Δημαρχείου στα Καλύβια, εξετάζοντας κάθε δυνατό ενδεχόμενο που θα τους έβγαζε από το αδιέξοδο και δεν θα οδηγούντο στην καθόλου τιμητική απόφαση να μην κατέβουν στις εκλογές. Μαζί τους βρίσκονται οι κ.κ Γιώργος Τζιβίλογλου, Σωτήρης Μακροδημήτρης, Σταύρος Πετρόπουλος, Νίκος Πουλόπουλος, Μαρία Καγιάννη και Ντίνο Μπούκη.

Το σχέδιο που προτείνει η πλευρά Χρήστου Γκίνη, είναι να τεθεί ο ίδιος επικεφαλής του συνδυασμού και ο Τσαλικίδης να αναλάβει Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος σε περίπτωση νίκης του συνδυασμού.

Θα ήταν, κατά την γνώμη μας, περισσότερο τιμητικό για τον κ. Χρήστο Γκίνη, να αποχωρήσει από την διεκδίκηση της δημαρχίας, παρά να σχηματίσει ένα συνδυασμό εκτάκτου ανάγκης με τον Μανώλη Τσαλικίδη. Ως ώριμος άνθρωπος και πολιτικός πρέπει να σκεφθεί ότι δεν ρευστοποιούνται τα πάντα στον βωμό  της εξουσίας και μάλιστα αυτές τις δύσκολες εποχές για τον Δήμο Σαρωνικού αλλά και την χώρα γενικότερα.

  Όποια και αν είναι η κατάληξη της συζήτησης, ήδη και οι δύο έχουν υποστεί μια ανεπανόρθωτη βλάβη, τα συμπτώματα της οποίας θα τα δούμε σύντομα.

Advertisements

13 Σχόλια to “Σε απόγνωση οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Γκίνης και Τσαλικίδης. Αναζητούν σανίδα σωτηρίας ο ένας στον άλλον”

 1. Θα ήταν, κατά την γνώμη μας, περισσότερο τιμητικό για τον κ. Γεωργιο Σοφρωνη, να αποχωρήσει από την διεκδίκηση της δημαρχίας, παρά να σχηματίσει ένα συνδυασμό εκτάκτου ανάγκης με Αδαμη,Γκεραλη,και λοιπους. Ως ώριμος άνθρωπος και πολιτικός πρέπει να σκεφθεί ότι δεν ρευστοποιούνται τα πάντα στον βωμό της εξουσίας και μάλιστα αυτές τις δύσκολες εποχές για τον Δήμο Σαρωνικού αλλά και την χώρα γενικότερα.

 2. ΜΑΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ Says:

  …….. δεν ρευστοποιούνται τα πάντα στον βωμό της εξουσίας και μάλιστα αυτές τις δύσκολες εποχές για τον Δήμο Σαρωνικού αλλά και την χώρα γενικότερα…..το ιδιο ισχυει και για το κυριο ΣΟΦΡΩΝΗ.

 3. ΜΑΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ Says:

  ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΗ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΟΦΡΩΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΙΝΗ.Ο ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΗ,ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ.

 4. θεοφανης Says:

  Ολο αυτό τον καιρό παρατηρώ την σύνθεση των 3 κυριωτέρων συνδιασμών και βλέπω οτι η επιλογή των ατόμων γίνεται με κριτίρια όπως που ανοίκουν πολίτικα , με βάση προσωπικών συμπαθιών ακόμα και συμφερόντών, ατομα ασκούν βέτο για άλλα άτομα βασή των ίδιων κριτιρίων. Κανένας δεν εχει πάρει σαν κριτίριο την γνώμη κάποιου για το τι πρέπει να γίνει στον τόπο μας η όχι. Να πει εγώ δεν θέλω τον τάδε γιατί δεν έχουμε ίδιες απόψεις για το μέλλον του τόπου μας.Ολα αυτά που βλέπω με θλίβουν πραγματίκα και πρέπει να μας θλίβουν όλους μας. Ετσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Πρέπει να μας νοιάζει μόνο το προγραμμα του κάθε συνδιασμου και αν είναι ικάνος o επικεφαλής και τα άτομα που έχει μαζι του να το υλοποιήσουν κι όλας, γιατί από ΘΑ στην Ελλάδα χορτάσαμε. Επίσης ηθελα να πω οτι δεν είμαι υποψήφιος σύμβουλος αλλά μπορώ και γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις.

 5. Θα είναι ο «γάμος» της χρονιάς, αν τα βρουν οι δυο υποψήφιοι Γκινης και Τσαλικίδης.Αντε και στα δικά μας !!!!!!!

 6. λαυράκι Says:

  κ. Λεωνίδα Αστέρη ,ξεχάσατε τον δικαιολογημένο απόντα και
  διαμεσολαβητή (ή προξενητή)των δυο συνδυασμό αλλά και τη χθεσινής συνάντηση κ. Ανδρέα Πέγκα .

  η ολομέλεια του συνδυασμού Χ.Γκίνη είχαν συνάντηση στην αρχή της βδομάδος και αποφάσισαν τον αρραβώνα .

  Πάντως να ξέρετε οτι ο Γκίνης δευτερος δεν πάει .

 7. Λεωνίδας Αστερης Says:

  δηλαδή κ. Αττικέ στην ταβέρνα Τρίγωνο Καλυβίων έγινε χθές βράδυ επίσημη συνάντηση των ολομελειών των δύο δημοτικών παρατάξεων Χ.Γκίνη και Μ.Τσαλικίδη .
  Εγώ πάντως χαίρομαι διότι τον λογαριασμό πλήρωσε ο Χ.Γκίνης καΙ το μενού περιελάμβανε ¨
  -κοντοσούβλι,κοκορέτσι ,σαλάτα εποχής ,πατάτες τηγανητές και
  επιδόρπιο γιαούρτι με γλυκό κουταλιού .

  Δοξα τω θεώ γιατί θα ήταν αβασταχτο το μενού να ήταν τσιπούρα και λαυράκι ιχθυοτροφείου χωρίς σαλάτα εποχής ,και κρασί γνωστής οινοποίας Αναβύσσου . ε, τότε τον »λογαριασμό »θα πλήρωνε(??????) ο Τσαλικίδης.
  Καλά μην τρομάζετε , απλά τα ιχθυοτροφεία Πατρόκλου θα έκαναν
  μία ακόμα χορηγία στον Μανωλάκη για τις συνεχώς προσφερόμενες υπηρεσίες του προς την επιχείρηση.

 8. Λεονάρδος Μάτσαλης Says:

  Οταν ενας δυστυχισμενος βρεί ενα αλλο δυστυχισμένο μαζί και οι δυο νομίζουν οτι βρήκαν την ευτυχία .

  Ντοστογιεφσκι

 9. Absolutly Says:

  Αν τα βρούνε Γκίνης και Τσαλικίδης, θα έχει πάει χαμένο το ξακατίνιασμα που είχε στήσει ο Τσαλικίδης εναντίον του Πέγκα που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο από την κυρά Φανή Νικολοπούλου και την άλλη την ομορφούλα, την πως λένε δεν ξέρω; Λέω για το γυμνάσιο της Σαρωνίδας, για όσους δεν ξέρουν, ή κάνουν ότι δεν ξέρουν.

 10. Patroklos Says:

  Ρε Τσαλικίδη δε μας τα λες καλά, τι έγινε ρε με την υποψηφιότητά σου;
  Τελικά ο μόνος στόχος σου είναι να έχεις μια καρέκλα στον Σαρωνικό για να μην δουλεύεις βιβλιοθηκάριος; Θα γίνεις τσιράκι του Γκίνη;
  Γι αυτό αγαπητή αναγνώστες δεν θα πάμε ποτέ μπροστά, όχι μόνο σαν δήμος Σαρωνικού αλλά και σαν Έθνος γιατί η βρωμιά είναι διάχυτη παντού και σκοπό έχουν να κάνουν όλοι το δικό τους «πάρτι».

  Άντε και «καλά κρασά».

  Ο νοών νοείτω !

  • Θα σε μαλώσουμε κύριε Πάτροκλε, που εκφράζεσαι έτσι σκληρά για τον κύριο Τσαλικίδη. Πρέπει να προσέχεις τι γράφεις και μάλιστα με ψευδώνυμο που το αλλάζεις κάθε φορά, γιατί νομίζεις ότι δεν σε γνωρίζουμε. Μη μας αναγκάζεις να τροποποιούμε και να διαγράφουμε εμείς τις βρισιές που ξεστομίζεις, εκτός και αν τις υπογράφεις με το πραγματικό σου όνομα. Τότε θα ήταν μαγκιά, ώστε να μπορεί και ο Τσαλικίδης να σου απαντήσει, αλλά σχολιαστής με κουκούλα δεν είναι και ότι το δημοκρατικότερο. Άντε και “καλά κρασά” και Ο νοών νοείτω!

 11. Τσιπούρα ιχθυοτροφείου Says:

  Απέπεμψε τον Γκέραλη για να προσεταιριστεί …τον Τσαλικίδη! Εντελώς ανερμάτιστος ο άνθρωπος. Το μόνο που του απομένει είναι να τεθεί υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος υπό τον Τσαλικίδη. Μιλάμε για μεγάλο ρεντίκολο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: