Η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός Αύριο»

ΣΩΦΡΟΝΗΣΣε κλίμα σύμπνοιας και θερμής υποστήριξης του Γιώργου Σωφρόνη, υποψήφιου Δήμαρχου Σαρωνικού, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, συγκέντρωση-συνάντηση των υποστηρικτών και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Σαρωνικός Αύριο», αναφέρει σε δελτίο τύπου που έκδωσε ο συνδυασμός.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Σωφρόνης στη συγκέντρωση η οποία έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Μαύρο Λιθάρι, παρουσίασε στους παρευρισκομένους το όραμά του για τον Δήμο Σαρωνικού, μοιράστηκε μαζί τους τις επιδιώξεις του για το Δήμο και τους πολίτες, αλλά και τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει την απόφαση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος. Ο Γιώργος Σωφρόνης ευχαρίστησε όλους για την τιμή που του έκαναν τόσο να παρευρίσκονται στην εκδήλωση όσο και για την απόφασή τους να συστρατευτούν μαζί του σε ένα πολυσυλλεκτικό, υπερκομματικό και αμιγώς αυτοδιοικητικό συνδυασμό.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι θα αποτελέσουν τον αρχικό πυρήνα του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Σαρωνικός Αύριο», ξεπερνούν ήδη τους σαράντα και προέρχονται από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.

Η νέα δημοτική παράταξη «Σαρωνικός Αύριο» συνδυάζει αρμονικά την πρωτοποριακή αντίληψη της νέας γενιάς με την πολύτιμη εμπειρία των επιτυχημένων αυτοδιοικητικών στελεχών, έχοντας ως θεμέλιο λίθο την αρχή της διαφάνειας και της ειλικρίνειας.

15 Σχόλια to “Η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός Αύριο»”

 1. ΧΡΗΣΤΟΣ Says:

  Καλό μήνα φίλοι συνομιλητες.Απο αύριο αρχίζει σύμφωνα με κάποια δημοσιευματα,και επίσημα η προεκλογική περίοδος για την εκλογή των τοπικών μας αρχων.Καλο αγώνα σε ολουσς,πανω απ’ολα έντιμο με επιχειρηματα,με γνώμονα πάντα το δημόσιο συμφερων.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ.

 2. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Says:

  ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ «ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ»

 3. Γιάννης Πατρώνας Says:

  Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ

  Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι βιώνουμε την περίοδο της λεγόμενης δημοκρατίας του θεάματος όπου ο πολιτικός λόγος δεν έχει ως κύριο στόχο να πείσει με την επιχειρηματολογία του, αλλά να εντυπωσιάσει με τη σκηνοθεσία του και να παρασύρει τον θεατή. Υποψήφιοι Δήμαρχοι γράφουν το σενάριο για τη σκηνοθεσία, ορίζουν τα θέματα, τις πόζες, και τις χειρονομίες, και αποφασίζουν τι πρέπει, και τι δεν πρέπει, να παρουσιαστεί.
  Βλέπουμε λοιπόν ένα τρόπο άσκησης της εξουσίας δίχως αίσθημα ευθύνης και δίχως λογοδοσία, ένα δίκτυο κολλητών δίχως αίσθηση αποστολής. Η προφανής δυσαρμονία μεταξύ πολιτικής προσφοράς, και πολιτικής ζήτησης, άβυσσος που χωρίζει τον λόγο από την πράξη, δημιουργεί συναισθήματα θυμού, ντροπής και απογοήτευσης. Όσοι πολίτες παρακολουθούν τα δημοτικά συμβούλια κανένας δεν πιστεύει πως η ευτέλεια που παρουσιάζεται εκεί θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας. Οφείλουμε όμως, να την περιορίσουμε, διότι όταν κάποια στιγμή ξυπνήσουμε όλοι από το ελκυστικό, πλην όμως αποχαυνωτικό υπερθέαμα, με λαμπρούς πρωταγωνιστές τους υποψήφιους Δημάρχους, θα αντιληφθούμε, πως για μια ακόμα φορά, έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

 4. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Says:

  Κύριοι ας μην είστε άδικοι με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και δημάρχους έπειτα από μια γρήγορη έρευνα στο διαδίκτυο για τα βιογραφικά τους ανακάλυψα ότι κατέχουν φοβερή επιστημονική κατάρτιση και τρομερή επαγγελματική εμπειρία ικανοί να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του εγχειρήματος τους .
  Κάτοχοι πτυχίων EDG, FPG, LKTS , κτλ και δεκάδων σεμιναρίων κατάρτισης .
  Είμαι σίγουρος για την επιτυχία τους και σας καλώ όλους να τους ψηφίσουμε για να πάει ο τόπος μπροστά.

 5. ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Says:

  Tι σημαίνει λαμόγιο

  Ερευνώντας για τη σημασία της λέξης «λαμόγιο», βρήκα στο διαδίκτυο την πιο κάτω ερμηνεία:
  «Η λέξη «λαμόγιο» είναι ταυτισμένη με τον απατεώνα, τον ‘αβανταδόρο’, τον καιροσκόπο, τον καταχραστή, αυτόν που κάνει ‘αρπαχτές’ και τον ασυνεπή στις υποσχέσεις του. Η πράξη που τελεί το λαμόγιο, λέγεται ‘λαμογιά’.
  Η επικρατέστερη εκδοχή, οδηγεί στην ιταλική προέλευση και ετυμολογία του όρου και πιο συγκεκριμένα στη λέξη «Λα μόγιε» (La moglie=Η γυναίκα).

  Μια συνηθισμένη δικαιολογία των χαρτοπαικτών που είχαν κερδίσει κάποιο σεβαστό ποσό και ήθελαν να αποχωρήσουν με ένα εύσχημο τρόπο για να μη το χάσουν, ήταν (και μάλλον εξακολουθεί να είναι) η…μουρμούρα γυναίκα τους που τους περίμενε στο σπίτι. «Εεε… Λα μόγιε, λα μόγιε…» έλεγαν κι αποχωρούσαν. Έτσι, όσοι ακολουθούσαν αυτοί την τακτική, αποκαλούνταν κοροϊδευτικά «λα μόγιε». Ο όρος αυτός, όταν πέρασε στην Ελλάδα, ταυτίστηκε αρχικά, κυρίως με τούς ‘αβανταδόρους’ και ‘τσιλιαδόρους’ των παπατζήδων. Αυτοί, έκαναν τον ‘κράχτη’, προσποιούμενοι τον παίχτη που κέρδιζε το παιχνίδι, προσελκύοντας έτσι ανύποπτα θύματα στα νύχια του παπατζή. Στις μέρες μας, η λέξη ‘λαμόγιο’ έχει ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση και είναι εν πολλοίς συνυφασμένη με τους διεφθαρμένους πολιτικούς, καθώς κι αυτούς που παρασιτούν υπό την εύνοια τους.»

 6. paraliakizoni Says:

  όλοι γνωρίζουν οτι οι λόγοι που τον ώθησαν στη μεγαλειώδη αυτή απόφαση – αντε κομάτια να γίνει , ας κατέβω-
  είναι , οτι πήρε την έγκριση του αρχηγού του, αλλιώς θα συνέχιζε να αμολάει αετό όπως έκανε ως τώρα!
  Αλλά η τελευταία πρόταση είναι οτι καλύτερο έχουμε διαβάσει ως τώρα :
  «Η νέα δημοτική παράταξη «Σαρωνικός Αύριο» συνδυάζει αρμονικά την πρωτοποριακή αντίληψη της νέας γενιάς με την πολύτιμη εμπειρία των επιτυχημένων αυτοδιοικητικών στελεχών, έχοντας ως θεμέλιο λίθο την αρχή της διαφάνειας και της ειλικρίνειας.»

  θαυμάστε πολίτες …επιτυχία – διαφάνεια -ειλικρίνεια-!
  δηλαδή …έλεος πια !
  αν έρθουν αυτοί πρώτοι η δεύτεροι ,αυτούς αξίζουμε….

 7. Athinais Says:

  Αγαπητέ Αττικέ Παρατηρητή,
  δεν έχεις δημοσιεύσει την μεγαλειώδη επιστολή συστράτευσης με τους υπηκόους του Φιλίππου, των 5 προέδρων.
  Εάν δεν στην έστειλαν, λάθος τους προς ένα φιλικό τους μέσο επικοινωνίας.
  Εάν όμως στην έστειλαν και τους προφύλαξες δια της μη δημοσίευσής της, δικό σου και σοβαρό ατόπημα !
  Είναι μία επιστολή απείρου κάλους των 5 τεραστίου βεληνεκούς προέδρων, που διαβάζοντας την πρέπει να κλαίμε όλοι μαζί για τις επιλογές μας.

  (Εάν δεν στην έστειλαν μπορεί να την βρεις σε blog της περιοχής μας, πίστεψέ με ότι αξίζει)

  • Η ανακοίνωση δεν μας είναι γνωστή και ο Α.Π. δεν ανατρέχει σε άλλες ιστοσελίδες για την αναζήτηση ειδήσεων

   • Athinais Says:

    Μπροστά στα Γεγονότα για τη δική σας Ενημέρωση.

    Μετά από συνεδρίαση των Προέδρων σήμερα 26/2/2014

    Πρόεδρος Δ.Κ. Καλυβίων Κολαξής Γεράσιμος

    Πρόεδρος Δ.Κ. Αναβύσσου Χαρίτος Μανόλης

    Πρόεδρος Δ.Κ. Π. Φώκαιας Μακροδημήτρης Γιάννης

    Πρόεδρος Δ.Κ. Σαρωνίδας Γκούμα Αικατερίνη

    Πρόεδρος Τ.Κ. Κουβαρά Κίτσιος Γιάννης.

    Προέκυψαν τα ακόλουθα:

    Οι πέντε Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Σαρωνικού με την καθημερινή τους στάση θα συντελέσουν ώστε η προεκλογική περίοδος στο Δήμο μας να είναι νηφάλια και πολιτισμένη για να ψηφίσουν οι δημότες μας με ηρεμία και σύνεση.

    Στόχος μας θα είναι να συνθέτουμε τις πολιτικά αντίθετες θέσεις προς όφελος του Δήμου μας.

    Ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους Δημάρχους και Δημοτικούς – Τοπικούς Συμβούλους του Δήμου μας καλή επιτυχία.

    Οι πέντε Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Σαρωνικού αποφασίζουν ομόφωνα να συστρατευθούν με την παράταξη που κατά τη γνώμη τους συνδυάζει:

    Α) Σχεδιασμό με μεθοδικότητα

    Β) Ορμητικότητα με εμπειρία

    Γ) Αντιμνημονιακό προσανατολισμό χωρίς κομματικά χρίσματα αφού περιλαμβάνει υποψηφίους από όλο το πολιτικό φάσμα.

    Δ) Συγκεκριμένο όραμα για το Δήμο μας με κοστολογημένους στόχους και χρονοδιάγραμμα για την πραγματοποίησή τους.

    Οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, πλην του Προέδρου της Δ.Κ. Π. Φώκαιας ο οποίος απέχει οριστικά από την εκλογική διαδικασία, συστρατεύονται και στηρίζουν το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Σαρωνικού Γιώργου Σωφρόνη και ζητούν τη συμπαράσταση όλων των δημοτών .

   • Absolutly Says:

    Φοβερό πολιτικό ντοκουμέντο. Είναι αντάξιο του IQ που κουβαλάνε οι γελοίοι. Έμαθα όμως ότι ούτε ο Κίτσος θα κατέβει τελικά υποψήφιος, γιατί δεν τον αφήνει ο Λεβαντής. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Του Κίτσου η μάνα ………..

 8. Γαταρος Says:

  Αλλα ειναι τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας κ ΑΕΡΑ μου.Αντε και καλο φυσημα την δευτερα..!

 9. ΑΕΡΑΣ Says:

  Πραγματικά για γέλια είναι η τελευταία παράγραφος. Που τους είδε τους νέους και προπάντων τα έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη.
  Αδάμης, Ζεκάκος, Γκέραλης, Σαρρής, Αποστόλου και λοιποί.
  Αυτοί ούτε για τον πάγκο δεν είναι.
  Καλά ξεκαθάρισε ο Γκίνης από δαύτους και ας μην κλείσει ποτέ συνδυασμό , αν είναι να έχει αυτά τα χάλια.
  Ο Σοφρώνης μάζεψε όλα τα φυντάνια του Φελλού και τα λαμόγια της παραλίας. Να κερδίσουν στις εκλογές να αποτελειώσουν τις βρομοδουλειές τους.
  Μπράβο του. Εκλεισε συνδυασμό για τα μπάζα.

 10. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Says:

  Άντε και στο lagonissi resort του χρόνου.

  • ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Says:

   ΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ…ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ »’Ε Κ Λ Ε Κ Τ Ο Υ»’

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: