ΓΚΑΛΟΠ στο Δήμο Σαρωνικού. Ποιος έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις των Δημοτών;

γκάλοπ«Εγκυρότατο» γκάλοπ διεξήγαγε ιστοσελίδα στο Δήμο Σαρωνικού το τελευταίο 24ωρο και δημοσίευσε τα αποτελέσματα, τα οποία εφόσον επαληθευτούν θα έχουν κρίνει τις εκλογές. 
Συνεργάτες του blog για να βοηθήσουν στην «σωστή» διεξαγωγή του γκάλοπ, ώστε να επιβεβαιωθεί και η εγκυρότητα και αυτού αλλά και όσων άλλων παρόμοιων θα μας κατακλύσουν μέχρι τις εκλογές, έκαναν κάποιες κινήσεις που την αποδεικνύουν.
Άνοιξαν τους δύο (2) σταθερούς Η/Υ (desktop), ένα (1) laptop, δύο (2) tablet και (2) smart phones που έχουν στην κατοχή τους. Κάθε desktop, laptop και tablet, έχει από τρία (3) προγράμματα browsers (Explorer, Mozila, Chrome).
Ξεκίνησαν την ψηφοφορία και ψήφισαν τρεις (3) φορές από κάθε διαφορετικό browser και μία (1) φορά από κάθε smart phone. Σύνολο ψήφων δεκαεπτά (17).
Στην συνέχεια διέγραψαν όλα τα cookies και το ιστορικό από όλους τους browsers, έκαναν επανεκκίνηση στους rooters και σε όλα τα μηχανήματα πλην κινητών και επανέλαβαν την διαδικασία ψηφίζοντας άλλες δεκαπέντε (15) φορές. Σύνολο τριάντα δύο ψήφοι (32).
Αυτή την διαδικασία την έκαναν και δύο φίλοι οι οποίοι ψήφισαν τέσσερις (4) φορές ο ένας και έξι (6) φορές ο άλλος.
Μετά από τρεις περίπου ώρες, βαρέθηκαν να ασχολούνται με τα γκάλοπ, με τα οποία κάθε κρετίνος νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους δημότες προκειμένου να βγάλει πρώτο ή δεύτερο τον συνδυασμό της αρεσκείας του και σταμάτησαν. Θα μπορούσαν να «ψηφίζουν» ακόμα και να βγάλουν πρώτο τον ΦΟΥΦΟΥΤΟ, ως τον καλύτερο υποψήφιο δήμαρχο.
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, έκανε και κάτι άλλο περισσότερο γελοίο και αντιδεοντολογικό. Έβαλε τα ονόματα των υποψηφίων κατ΄ αλφαβητική σειρά, σύμφωνα με το όνομα του και όχι το επώνυμο, όπως συνηθίζεται, γιατί έτσι βόλευε, ώστε να μπει πρώτη στη λίστα η υποψήφια της αρεσκείας τους. Παρ΄ όλα αυτά δεν τα κατάφερε και ήρθε δεύτερη η «εκλεκτή» της. .
Παρ΄ όλα αυτά δημοσιεύουμε τ΄ αποτελέσματα του γκάλοπ, για να ενημερωθούν οι δημότες που στην αφέλειά τους συμμετείχαν στην απάτη.

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε σε μεγένθυνση τ΄ αποτελέσματα

γκάλοπ

Δυστυχώς όπως γράψαμε παραπάνω, θα εμφανιστούν πολλοί οι οποίοι θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν τέτοιου είδους γκάλοπ, γιατί νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα χαλιναγωγήσουν την κοινή γνώμη.

Έγκυρο διαδικτυακό γκάλοπ, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει, γιατί αν υπήρχε θα το χρησιμοποιούσαν επισήμως οι αρχές, προκειμένου να συμμετέχουν στις ψηφοφορίες περισσότεροι πολίτες, οι οποίοι για πολλούς λόγους αδυνατούν να συμμετέχουν.
Έγκυρα γκάλοπ, είναι αυτά που γίνονται από πιστοποιημένες εταιρείες, με μυστική ψηφοφορία σε κάλπες, με συγκεκριμένο αριθμό ψηφοφόρων, που αντιπροσωπεύουν τους πολίτες φυλετικά, ηλικιακά, επαγγελματικά και περιφερειακά. Ακόμα έγκυρα γκάλοπ είναι τα τηλεφωνικά, αλλά σε δεύτερη βαθμίδα, μια και τα εμπιστεύονται λιγότερο οι δημότες, οι οποίοι δεν είναι βέβαιοι ότι αυτοί που τους ερωτούν είναι από κάποιες πιστοποιημένες εταιρείες ή κάποιος υποψήφιος που θέλει να τσεκάρει την ψήφο τους.
Μια συμβουλή για όσους πολίτες θέλουν να μας ακούσουν. Να μην συμμετέχουν σε τέτοιου είδους γκάλοπ, η να ψηφίζουν το εντελώς αντίθετο απ΄ ότι πραγματικά πιστεύουν για να τα ακυρώνουν.

Το μοναδικό έγκυρο γκάλοπ είναι αυτό που γίνεται στην κάλπη, την ημέρα των εκλογών σε μια δημοκρατική χώρα (εκλογές κάνει ο και Μαδούρο στην Βενεζουέλα) και απηχεί την βούληση των πολιτών, χωρίς καμία απολύτως αμφισβήτηση.

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “ΓΚΑΛΟΠ στο Δήμο Σαρωνικού. Ποιος έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις των Δημοτών;”

  1. dimitis voggolis Says:

    Μάλλον δήγμα μου θυμίζει αντί δείγματος ΓΚΑΛΟΠ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: