Δήλωση συνεργασίας της Δημοτικής Συμβούλου Ιωάννας Κουλουβράκη με τη παράταξη του κ. Λουκά

koulouvrakh2Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους στις εκλογές του 2010. Ελπίζω με τη διαρκή και έντονη παρουσία μου, έστω και από το χώρο της αντιπολίτευσης, από τα δημοτικά συμβούλια μέχρι τα μπλόκα της Κερατέας, από τα υπομνήματα σε υπουργεία για σοβαρά θέματα όπως αυτό της απομάκρυνσης της ΔΟΥ Λαυρίου μέχρι την επαφή μου με διάφορους εξωραιστικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους να ανταποκρίθηκα στις απαιτήσεις σας αλλά και να έδωσα ελπίδα στους πολίτες της Λαυρεωτικής ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να γίνει αρωγός επίλυσης των προβλημάτων μας.

Μια τετραετία μετά και έχοντας φτάσει τρεις μόλις μήνες από τις εκλογές του Μαΐου νοιώθω υποχρεωμένη να τοποθετηθώ δημόσια σχετικά με τις προθέσεις μου στις επερχόμενες εκλογές. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το κ.Παπασταυρόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου αλλά και για τις πολύτιμες συμβουλές που μου έδωσε στα πρώτα μου βήματα στη τοπική αυτοδιοίκηση.

Παρατηρώντας επί μήνες τις πολιτικές ζυμώσεις που γίνονται στο δήμο μας αλλά και λαμβάνοντας υπ’ όψιν το τρόπο που κινήθηκαν οι παρατάξεις εντός και εκτός δημοτικών συμβουλίων, αποφάσισα να συμπλεύσω με τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση ήταν πολλοί αλλά θέλω να σταθώ κυρίως σε τρεις .

Πρώτον το έργο που έχει επιδείξει η συγκεκριμένη παράταξη κατά την 8ετια 2002-2010 η οποία δικαιολογημένα ονομάστηκε <<Η περίοδος των έργων>>.

Δεύτερον οι στόχοι και τα οράματα της παράταξης για θέσεις εργασίας αλλά και κοινωνικής πολιτικής για τη δύσκολη πενταετία που έρχεται 2014-2019 η οποία τελειώνοντας θα θέλαμε να ονομαστεί <<Η περίοδος ΣΤΗΡΙΞΗΣ των ανέργων και των οικονομικά αδυνάτων>>.

Και τρίτον θεωρώ το Δημήτρη Λουκά ως το καταλληλότερο άτομο να προτείνει και να διεκδικήσει λύσεις για τα προβλήματα του δήμου μας, κάτι που έχει αποδείξει άλλωστε με την επιτυχημένη 8ετη θητεία του ως δήμαρχος Λαυρεωτική.

Αυτοί ήταν οι κύριοι λόγοι που με οδήγησαν στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ για αυτό με πλήρη επίγνωση αλλά και ευθύνη σας ζητώ να στηρίξετε τη προσπάθεια που κάνουμε για ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες της Λαυρεωτικής.

Με εκτίμηση

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΛΟΥΒΡΑΚΗ

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Δήλωση συνεργασίας της Δημοτικής Συμβούλου Ιωάννας Κουλουβράκη με τη παράταξη του κ. Λουκά”

  1. Θανάσης Λύτρας Says:

    Ιωάννα έλα στον Σαρωνικό και να στείλουμε στον Λεβαντή τον Κίτσο. Δίκαια ανταλλαγή.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: