Υποψήφιος με τον Γιώργο Σωφρόνη ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουβαρά Γιάννης Κίτσος

Ιωάννης Κίτσιος Πρόεδρος ΚουβαράΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΥΒΑΡΑ
Γραφείο Προέδρου
Ιωάννης Α. ΚΙΤΣΟΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Συμπολίτισσες και συμπολίτες της Τοπικής Κοινότητας Κουβαρά .
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να απευθυνθώ σε σας και να σας εκφράσω για μια ακόμη φορά την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου για την τιμή που μου κάνατε το 2010 να με ορίσετε εκπρόσωπό σας στον νεοσύστατο Καλλικρατικό δήμο Σαρωνικού.
Για πρώτη φορά στην νεότερη ιστορία εφαρμόσθηκε στην τοπική αυτοδιοίκηση το πρόγραμμα Καλλικράτης , απότομα και χωρίς να εξασφαλισθούν από την κεντρική κυβέρνηση οι ανάλογοι προβλεπόμενοι πόροι για την εφαρμογή του , σε μια εποχή που παράλληλα με τον θεσμό αυτό η κεντρική κυβέρνηση και το Δ.Ν.Τ. εφάρμοζαν νέα δεδομένα στην Ελληνική Κοινωνία , με μνημόνια και χαράτσια που είχαν σαν επακόλουθα , την αύξηση της ανεργίας και τον οικονομικό εξευτελισμό όλων μας .
Τίποτα δεν ήταν ίδιο με προ του 2010 .
Ταυτόχρονα κληθήκαμε πέντε (5) διαφορετικές κοινότητες με διαφορετικές συνήθειες , διαφορετικές προοπτικές ανάπτυξης , ανάγκες, ιστορία και μορφολογία χώρου να συνυπάρξουμε , να παραμερίσουμε στην άκρη όλα αυτά τα διαφορετικά και να γίνουμε ένα .
Για να γίνει πράξη αυτό απαιτούσε χρόνο και κόπο μα πάνω απ’ όλα να παραμερίσουμε όλοι τον τοπικιστικό παράγοντα .
Θεωρώ ότι δεν το καταφέραμε γιατί όπως το έχω αναφέρει και στο παρελθόν , <<ούτε οι πολίτες ήταν έτοιμοι αλλά ούτε και οι αιρετοί >> να λειτουργήσουν αυτό το πρόγραμμα.
Το Τοπικό Συμβούλιο Κουβαρά (συμπολίτευση – αντιπολίτευση ) μετά την εντολή σας, στης εκλογές της 7-11-2010 παραμέρισε τις όποιες διαφορές και εργάσθηκε από κοινού για το καλό του τόπου μας , μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες που σας ανέφερα , με εφόδια την πίστη και την θέληση να υπηρετήσουμε τους δημότες του Κουβαρά και της Πέτας μόνο για το συμφέρον των πολλών .
Όλες οι Αποφάσεις μας ήταν ομόφωνες και συνεχώς προτείναμε και γνωμοδοτούσαμε , αιτήματα για τον Κουβαρά , καθώς μόνο αυτή την δυνατότητα μας δίνει ο Νόμος να ΓΝΩΜΟΔΟΤΟΥΜΕ και όχι να ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ για τον τόπο μας .
Ο αγώνας μας ήταν άνισος .!!!
Παρ’ όλα αυτά εμείς καταφέραμε να γίνουν πράγματα στον Τόπο μας τα οποία δεν ήταν ΕΡΓΑ ΒΥΤΡΙΝΑΣ !!!
• Εξοφλήθηκε το χρέος 1.100.000 ευρώ περίπου στην Ε.Υ.Δ.Α.Π. στης 1-4-13 η οφειλή ήταν μηδενική .!!!
• Στο πρώτο 4μηνο από την ανάληψη των καθηκόντων μας παρείχαμε ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ στους κατοίκους και στην νεολαία μας τοποθετώντας κεραίες wifi τόσο στην Πέτα όσο και στον Κουβαρά .
• Αγοράσθηκε νέο ανατρεπόμενο φορτηγό για τις αποκλειστικές ανάγκες της Κοινότητας το οποίο χρησιμοποιείται στον τομέα της καθαριότητας .
• Επισκευή και διαμόρφωση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στην Πέτα (πρώην ΚΟΠΑΚ ), οποία διατίθεται για χρήση όλων των κατοίκων της Πέτας , των φορέων και της εκκλησίας .
• Εξασφαλίσαμε την δωρεά ενός καινούργιου λεωφορείου για την ασφαλή μεταφορά των παιδιών στα σχολεία αποκλειστικά για την Κοινότητά μας , από επιφανή επιχειρηματία της Χώρας .
• Προχωρήσαμε το Σχέδιο Πόλης του Κουβαρά και της Πέτας (Α΄ και Β κατοικίας ) . Έχει τελειώσει και η Τρίτη φάση και αναμένουνε την έγκριση και υπογραφή από το Σ.Χ.Ο.Π.
• Ένα τεράστιο έργο που παραλάβαμε από την τελευταία Κοινοτική Αρχή του (κ. ΓΚΙΝΗ Σ.) ολοκληρώθηκε επί θητείας μας και μετά από επίπονες προσπάθειες του Τοπικού Συμβουλίου καταφέραμε να εξασφαλιστούν οι ανάλογοι οικονομικοί πόροι στον Δήμο Σαρωνικού , προκειμένου ολοκληρώσουμε τις συνδέσεις με τον νέο αγωγό ύδρευσης .
• Με τις προσπάθειες και τον ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ καταφέραμε να κρατήσουμε ανοιχτό το Γυμνάσιο του Χωριού μας και δεν εφαρμόσθηκε ο Καλλικρατικός Νόμος της Παιδείας σε μας . Επίσης φροντίσαμε τα 3 αυτά χρόνια οι σχολικές μονάδες της περιοχής μας να λειτουργήσουν χωρίς την παραμικρή έλλειψη τόσο σε εκπαιδευτικό προσωπικό , όσο και σε υλικά αγαθά μετά από την άψογη συνεργασία των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και της τοπικής κοινότητας .
• Στον τομέα του Πολιτισμού , παρ’ όλες τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες , μπορέσαμε να συνεχίσουμε και να αναδείξουμε τα ήθη και τα έθιμά μας με την συνδρομή των συλλόγων μας , διοργανώνοντας πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις και ταυτόχρονα δώσαμε την ευκαιρία στους δημότες μας να παρακολουθήσουν δρώμενα τόσο από άλλες περιοχές όσο και από το εξωτερικό .
• Ταυτόχρονα ήμασταν κοντά βοηθώντας υλικά , όλους τους Συλλόγους και τα Σωματεία της περιοχής μας .

Μετά από ώριμη σκέψη και θέλοντας να συνεχίσω να προσφέρω περισσότερα στο χωριό μας και έχοντας πια αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται , ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ να ζητήσω εκ νέου την ψήφο σας .

Συστρατεύομαι λοιπόν με τον συνδυασμό του Γιώργου ΣΟΦΡΩΝΗ <<ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ>> , έχοντας κατά νου την άψογη συνεργασία και την αμέριστη συμβολή του στην πραγματοποίηση των ανωτέρω στον Κουβαρά και την Πέτα στον τομέα τον οποίο , προΐστατο στον Δήμο Σαρωνικού (Αντιδήμαρχος Οικονομικών ) και ταυτόχρονα την βεβαιότητα ότι θα είναι αρωγός, ως Δήμαρχος στην προσπάθεια που θα κάνουμε όλο το εκλεγμένο Συμβούλιο για περισσότερα έργα στο χωριό μας .-

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΚΙΤΣΟΣ Α. ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΚΟΥΒΑΡΑ

Advertisements

23 Σχόλια to “Υποψήφιος με τον Γιώργο Σωφρόνη ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουβαρά Γιάννης Κίτσος”

 1. Τάσος Says:

  Προεδρακο? Κου κου τσα… μονος σου τα εγραψες ολα αυτα..δεν νομιζω θα ειχε πολλα κε κε κε…εσυ δεν ησουν που ηθελες ΚΕΚΕΚΕΡΑΤΕΑ?Τωρα τι βολευτηκες με την καρεκλα και να πληρωνεσαι και απο την δουλιτσα σου?Ωραιος ρε εσυ καθαριζεις 1.500 και 500(καθαρα*ασε το καζινο) και υπαρχουν 400 ατομα στον κουβαρα ανεργοι ΕΥΓΕ ΜΕΓΑΛΕ ΡΗΤΩΡ..

 2. sakislavreo Says:

  Ειναιιιιι πολυ το μαρουλιιιιιιι παιδιαααααααα…ΑΧΧΧ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΑΑΑΑ…

 3. Γεια σου ρε προεδραρα…η κολοτουμπα σε ολο της το μεγαλειο!!!

 4. paraliakizoni Says:

  ένα πράγμα θα σου πω κε πρόεδρε..
  αν πιστεύεις οτι με το Σωφρόνη δήμαρχο θα κάνεις έργα στο χωριό,
  είσαι νυχτωμένος…..η μας δουλεύεις…..
  πηγαινε ως τη γαλάζια ακτή να δεις τι χάλι έχει!
  σκέψου το καλύτερα λοιπόν…

 5. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Says:

  Ο κ. Γιάννης Κίτσος με αυτήν του την επιστολή θεώρει ότι όλοι οι έλληνες δεν είμαστε ίδιοι δεν μπορούσαμε να συνυπάρχουμε γιατί υπάρχουν μεγάλες διαφορές λόγω διαφορετικών συνηθειών , διαφορετικών προοπτικών ανάπτυξης , αναγκών, ιστορίας και μορφολογία χώρου .
  Και ξάφνου εμφανίζονται οι εθνοπατέρες μας , μέλη όλοι τους της HIGH IQ SOCIETY GREECE και μας ενώνουν.
  Πολύ άστοχη επιστολή.
  Διεξαγωγή τεστ I.Q. εισαγωγής – ΑΘΗΝΑ (29-30/03/2014)
  Η διεξαγωγή στην Αθήνα των επόμενων ομαδικών τεστ IQ για την εισαγωγή στη MENSA, θα γίνει το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στις 18:00 μ.μ. και την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 12:30 το μεσημέρι.

  • Thanasis Says:

   κ. ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΛΙΤΗ!!!
   Καταλαβαίνω πως αυτοί οι τύποι (όπως εσείς) με τόσο υψηλό I.Q. Είναι αδιανόητο να πιάσεται τους άλλους ανθρώπους που στροφάρουν τον κινητήρα τους σε χαμηλές στροφές IQ !!! Αλλά σας διαφεύγει οτι οι εξαιρέσεις είστε εσείς και ο Αινστάιν !!!!
   Κατα την δική μου κρίση θεωρώ οτι ο κ. ΚΙΤΣΟΣ απευθυνόταν σε μας !!! Για αυτό νομίζω πως με καλύπτει η επιστολή του παρά πολύ !!!
   Αλλά εάν θέλετε να κρίνω την διαφορά του με σας , πέστε μας που είστε υποψήφιος ή με ποιον είστε για να μπορέσω να μετρήσω τα ΘΑ σας !!!
   Εγώ που ξανά διαβάζω την επιστολή (Κίτσου ) δεν βρήκα ούτε ενα !!!!
   Όπως και το άλλο που μας λέει ( διαφορετικά προβλήματα , συνήθειες κλπ) !!!! Κληθήκαμε να τα ενώσουμε !!!! !! Εσείς βλέπετε ή θεωρείται οτι όλοι νιώθουμε παιδιά του Δήμου ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ;;;;; Τότε ξεχάστε το παραλιακό μέτωπο και τα καλύβια τον καλυβιώτη δήμαρχο !!!!
   Υ.Γ.
   Πάντως εσύ με τόσο υψηλό IQ αδικήσε με την κριτική του καναπέ !!!
   Εμπα στην πίστα τέτοιους θέλουμε !!

   • ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Says:

    Σε ευχαριστώ για την πρόταση σου με τιμά ιδιαίτερα.
    Πληροφοριακά δεν είμαι πίτουρα ούτε κάποιος που μπλέκεται με αυτά.

 6. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Says:

  ΑΓΑΠΗΤΕ THANASIS
  Ο βλάκας είναι ανίκητος! Σε κάθε καυγά προσπαθεί να ρίξει τον έξυπνο στο επίπεδο του και στο τέλος τον νικάει λόγο πείρας!

 7. ο βρυκόλακας των λατομελιων Μαρκοπούλου διάλεξε το σίγουρο.

  • Ρε γλέντια που έχουν να γίνουν πάλι στον ΚΟΥΒΑΡΑ !!!!!!
   Π….ούλη και Κ….άκη πάλι με τον χαμένο κλείσατε νωρίς νωρίς !!!!!
   Τον άκη τον βλέπω για πολλά κιλά χαπάκια στο τέλος !!! Όσο για τον …..ούλη , Πάλι ξερός κάτω !!!
   Αλλά αυτή την φορα θα έχετε 5 χρονακια να το καταλάβετε οτι είστε ανεπιθύμητοι στο χωριό !!!
   Πλάτη !!!!!!!! Όλο πλάτη θα βλέπετε !!!!

 8. Thanasis Says:

  Τον βλάκα μπορείς να τον γνωρίζεις από τις δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι για αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει ¨ Πλάτωνας¨
  Κύριε ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΛΙΤΗ τώρα κατάλαβα τι σημαίνει αυτό !!!!!!
  Το προλέγατε για τον εαυτό σας έτσι ;;;;;
  Καλά ρε φίλε τι μέντιουμ είσαι !!!
  Και πόσο μεγάλη αυτογνωσία έχεις για τον εαυτό σου !!!! ΕΥΓΕ!!!

 9. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Says:

  Μακροσκελή απολογία γιατί διάλεξε το σιγουράκι.
  Και αυτό το απόσπασμα από την δήλωση :
  Ταυτόχρονα κληθήκαμε πέντε (5) διαφορετικές κοινότητες με διαφορετικές συνήθειες , διαφορετικές προοπτικές ανάπτυξης , ανάγκες, ιστορία και μορφολογία χώρου να συνυπάρξουμε , να παραμερίσουμε στην άκρη όλα αυτά τα διαφορετικά και να γίνουμε ένα .
  Όντως μεγάλες, ανυπέρβλητες διαφορές το Δουκάτο του Κουβαρά , με το Πριγκιπάτο των Καλυβίων ,την Γαληνοτάτη Δημοκρατία της Σαρωνίδας και την Αυτόνομη Δημοκρατία της Αναβύσσου.
  Οι πολίτες ήταν έτοιμοι οι αιρετοί όχι γιατί τους χάλασε τα μαγαζάκια τους.
  Ή δεν είναι έτσι;

 10. Thanasis Says:

  Προχωρα κύριε Γιάννη και μην ακούς αυτές τις οχιες, που στάζουν δηλητήριο !! Και εμείς σου λέγαμε να πας με τον Γκίνη Χρηστο , όμως αφού ο ΧΡΗΣΤΟΣ πάτησε μόνος του ντιλιτ από κακό χειρισμό ποιος του φταίει !!!
  Κανε τον αγώνα σου και εάν δεν πάμε λαυρεωτικη , μην αφήσεις το χωριό να πέσει στον χαπάκια και το λαμόγιο τον μουστάκια γιατι θα το ξεπουλήσουν σε μια νύχτα !!!
  Όσον αφορά τις ορεινές τσιπούρες και τους παραλιακούς αυτοί άνθρωποι δεν γίνονται με τίποτα , μακριά !!!
  Εσύ εδώ μόνο τοπικό να είσαι δικός μας και πήγαινε με τον Βούδα !!! Εμείς θα σε στηρίξουμε !!!!!

 11. Τα λαμόγια και οι κωλοτουμπες δεν έχουν τέλος να χαιρόμαστε τον λεβέντη μας που λέει πάντα …………αλήθειες. Πόση ξεφτίλα ακόμα και μάλιστα κατάμουτρα ?

 12. syrianos Says:

  ΚΡΙΜΑ ΕΝΑ ΑΠΟΤΟ ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΙΝΗΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΟΝ

 13. ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Says:

  Τον βλάκα μπορείς να τον γνωρίζεις από τις δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι για αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει ¨ Πλάτωνας¨

 14. ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Says:

  Ποιος σε ρώτησε άνθρωπε μου για το τι θα κάνεις;

 15. Θανάσης Λύτρας Says:

  Να ξαποστείλουμε τον Κίτσο στην Λαυρεωτική και να πάρουμε την Ιωάννα της Λαυρεωτικής. Και όμορφη είναι και έξυπνη δείχνει. Ανταλλαγή τώρα.

 16. ΧΡΗΣΤΟΣ Says:

  Αν αυτό δεν είναι κολοτούμπα τότε τι να πω. Εσείς κύριε δεν είστε αυτός που θέλατε να αποσκιρτήσετε και να υπαχθείτε διοικητικά στο Δήμο Λαυρεωτικης?Τι είναι αυτό που άλλαξε ταχέως τής επιλογές σας?ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΛΕΙΠΑΜΕ……………..

 17. Ορεινή τσιπούρα Says:

  Δεν θα με χάλαγε αν έβαζες υποψηφιότητα με τον Λαβαντή, Σας πέφτει ποιο κοντά η Κερατέα και έχετε και οικογενειακούς δεσμούς΄μαζί της.

 18. Ορεσίβιος Says:

  Αυτός δεν υπέγραψε εκείνη την απερίγραπτη ανακοίνωση με τους άλλους πέντε; Πως την είδε τώρα και μας ξενερώνει με τις μπούρδες του;

 19. Το φάντασμα του Κουβαρά Says:

  Που πας ρε Καρακίτσοοοοοοοο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: