Άσκηση πυρασφάλειας σε Κερατέα και Λαύριο

473_1473_2473_3Άσκηση πυρασφάλειας με ευρεία συμμετοχή φορέων πραγματοποιήθηκε σε δυο από τα Κλειστά Γυμναστήρια του Δήμου Λαυρεωτικής, σε Κερατέα και Λαύριο.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, το γενικό συντονισμό της οποίας είχαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαυρίου και ο Δήμος Λαυρεωτικής, επιχειρήθηκε με επιτυχία η προσομοίωση ρεαλιστικών συνθηκών εκτάκτου ανάγκης με το σενάριο να προβλέπει πυρκαγιά στο λεβητοστάσιο των εγκαταστάσεων εν ώρα διεξαγωγής αγώνα και διάσωση ατόμου που έχει χάσει τις αισθήσεις του από αναθυμιάσεις.

Υπεύθυνοι για την διεξαγωγή της άσκησης ήταν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαυρίου κ.Χιώνης και ο Πυραγός κ.Κουρούσιας Απόστολος, ενώ από πλευράς Δήμου Λαυρεωτικής υπεύθυνος ήταν ο αντιδήμαρχος κ. Σταύρος Ρόζης.

Για τις ανάγκες τις άσκησης συμμετείχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί από τα Λύκεια της Κερατέας και του Λαυρίου, οι υπεύθυνοι πυροπροστασίας των Δημοτικών Ενοτήτων Κερατέας και Λαυρίου, κ.Πανάγος Ευάγγελος και Πανταζής Κωνσταντίνος αντίστοιχα, οι ομάδες πυρασφάλειας του Γ.Σ. Κερατέας και του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου καθώς και το προσωπικό του ΝΠΔΔ “ΘΟΡΙΚΟΣ” τμήμα αθλητισμού.

Η άσκηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού η συνεργασία και ο συντονισμός, μεταξύ Πυροσβεστικής και ομάδων Πυρασφάλειας ήταν άψογη.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: