Εσκεμμένη παραπληροφόρηση, ασχετοσύνη, κουτοπονηριά και κοινωνική εξαπάτηση η αναφορά στο Γυμνάσιο Σαρωνίδας

Σαρωνικός αύριοΜόνο σε εσκεμμένη παραπληροφόρηση, ασχετοσύνη, κουτοπονηριά, και κοινωνική εξαπάτηση μπορούν να αποδοθούν όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την αναφορά μου στο Γυμνάσιο Σαρωνίδας και την εξεύρεση κατάλληλου χώρου για την ανέγερσή του.

Η πρόσβαση στην εκπαίδευση με όσα αυτό συνεπάγεται, δηλαδή κατάλληλες και επαρκείς σχολικές μονάδες, σε όλες τις δημοτικές ενότητες και για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης είναι όπως ανακοινώσαμε μια από τις βασικές μας προτεραιότητες. Η στάση μου αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα είναι ήδη γνωστή. Έχω ψηφίσει θετικά στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να επισπευστούν οι απαιτούμενες διαδικασίες και να προβούμε το ταχύτερο δυνατόν στην επίλυση του τόσο σοβαρού αυτού θέματος, για την ΑΜΕΣΗ κατασκευή του Γυμνασίου Σαρωνίδας. Διευκρινίζουμε ότι η αναφορά μας στην επανεξέταση σημαίνει διαπραγμάτευση, συζήτηση και καθορισμός χρήσης γης μετά από ανοιχτές συνελεύσεις-διαβουλεύσεις με τους κατοίκους. Δηλαδή, για να γίνουμε ακόμα πιο αναλυτικοί και να μην χρειαστούν νέες ερμηνείες από όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, το Γυμνάσιο θα κατασκευαστεί όπως και έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό μας Συμβούλιο, επισπεύδοντας την έγκριση του τοπικού ρυμοτομικού.

Η προσπάθεια να παρερμηνευτούν τα λεγόμενά μας δεν μας κάνει εντύπωση. Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά τόνισα και στην ομιλία μου η λογική του Προκρούστη, με την οποία καταφέρνεις να κονταίνεις τους αντιπάλους σου και τελικά να «προεξέχεις» ως ο πλέον κατάλληλος, με βρίσκει παγερά αδιάφορο.

Είμαι βέβαιος ότι κανένας από τους δημότες του Σαρωνικού δε χρειάζεται να του επεξηγούν όσα ακούει ή διαβάζει. Οι πολίτες έχουν κρίση, έχουν γνώμη και άποψη.

Γιώργος Σωφρόνης
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Εσκεμμένη παραπληροφόρηση, ασχετοσύνη, κουτοπονηριά και κοινωνική εξαπάτηση η αναφορά στο Γυμνάσιο Σαρωνίδας”

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Says:

    Εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο οικισμού είναι το εγκεκριμένο διάγραμμα που καθορίζει τους κοινόχρηστους, κοινωφελείς και δομήσιμους χώρους τους ειδικούς όρους δόμησης και τις επιτρεπόμενες χρήσεις σε κάθε τμήμα ή ζώνη τους.
    Λέτε ,επανεξέταση σημαίνει διαπραγμάτευση, συζήτηση και καθορισμός χρήσης γης μετά από ανοιχτές συνελεύσεις-διαβουλεύσεις με τους κατοίκους.
    Και αντί του ΥΠΕΚΑ θα βγάλετε χρήσεις γης , ρυμοτομικό , και τι; Θα βγάλετε και ΦΕΚ;
    Δεν θα υπάρχει κάποιος ΣΟΒΑΡΟΣ μηχανικός στον συνδυασμός σας προφανώς να σας ενημερώσει.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: