Απερίφραστη καταδίκη για τους βανδαλισμούς στο εκλογικό κέντρο του δημοτικού συνδυασμού «Σαρωνικός 5+» από την ΡΙΖ.Ε.Σ.

rizes-logo-1Η ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση της ΡΙΖ.Ε.Σ. για τους βανδαλισμούς στο εκλογικό κέντρο του «Σαρωνικός 5+»
Η Ριζοσπαστική Ενότητα Σαρωνικού καταδικάζει απερίφραστα τους βανδαλισμούς στο εκλογικό κέντρο του δημοτικού συνδυασμού «Σαρωνικός 5+» στα Καλύβια.
Θεωρεί ότι τέτοιου είδους πρακτικές παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές του παρελθόντος, τραυματίζουν τη Δημοκρατία, υπονομεύουν την ελεύθερη έκφραση ιδεών και επιπλέον, φανερώνουν ένδεια επιχειρημάτων για δημόσιο διάλογο για τα δημοτικά πράγματα.
Η Ριζοσπαστική Ενότητα Σαρωνικού δηλώνει ότι συνειδητά απείχε και θα απέχει μέχρι το τέλος της κρίσιμης αυτής εκλογικής αναμέτρησης από κάθε είδους στείρες και επικίνδυνες αντιπαραθέσεις και πολώσεις.
Θεωρεί ότι, στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, το πιο χρήσιμο και αποτελεσματικό που έχουμε υποχρέωση να προσφέρουμε ως δημοτικοί συνδυασμοί στους συμπολίτες μας είναι να καταθέσουμε δημόσια ο καθένας το δικό του όραμα για το Δήμο μας, τη δική του πρόταση για την έξοδο από την κρίση της τοπικής μας κοινωνίας. Γιατί μόνο έτσι οι συμπολίτες θα είναι σε θέση με ελεύθερη βούληση να κρίνουν, να αποφασίσουν και να επιλέξουν, με πρόταση συντάσσονται και ποια πρόσωπα θα εμπιστευτούν ως αυριανή Δημοτική Αρχή.
Ως εκ τούτου δηλώνουμε πως αποδεχόμαστε την πρόταση για τη διενέργεια μιας δημόσιας και εφόλης της ύλης συζήτηση των υποψηφίων με τους πολίτες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: