Ο Γιώργος Σωφρόνης καταδικάζει τον βανδαλισμό εκλογικού κέντρου στα Καλύβια

Σαρωνικός αύριοΤα φαινόμενα βανδαλισμού αποσκοπούν μόνο στο να πλήξουν το θεσμό της Δημοκρατίας και ουδεμία θέση έχουν στο Δήμο Σαρωνικού.

Η Δημοτική παράταξη «Σαρωνικός Αύριο» και ο επικεφαλής της Γιώργος Σωφρόνης καταδικάζουν, με τον πλέον απερίφραστο και απόλυτο τρόπο, το φαινόμενο βανδαλισμού που σημειώθηκε στα γραφεία του υποψηφίου Μανώλη Τσαλικίδη.
Από την πρώτη ομιλία μας, αλλά και πριν ακόμα ανακοινώσουμε την υποψηφιότητά μας, κάναμε ξεκάθαρη τη θέση του συνδυασμού μας για καθαρό και δίκαιο προεκλογικό αγώνα. Από την πρώτη στιγμή προσκαλέσαμε τους συνυποψήφιούς μας να τηρήσουμε τις αρχές του ανοιχτού διαλόγου, της δημόσιας τοποθέτησης των θέσεων και προτάσεων του κάθε συνδυασμού, δίνοντας στους πολίτες το δικαίωμα να επιλέξουν με την ψήφο τους, τον πλέον κατάλληλο να αναλάβει τη διοίκηση και διαχείριση του Δήμου.
Η Δημοκρατία, το ύψιστο αγαθό της πατρίδας μας, πλήττεται από τέτοιες ανήθικες και ανάρμοστες τακτικές. Είμαστε αντίθετοι με οποιαδήποτε τέτοια πρακτική. Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συστρατευτούν ενάντια σε τέτοια φαινόμενα, προπηλακίζοντας τα και απομονώνοντάς τα.
Μένοντας πιστοί στις θέσεις και τις αρχές μας είμαστε ανοιχτοί σε κάθε δημόσιο διάλογο, είτε με τους πολίτες είτε με τους συνυποψήφιούς μας.

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Ο Γιώργος Σωφρόνης καταδικάζει τον βανδαλισμό εκλογικού κέντρου στα Καλύβια”

  1. paraliakizoni Says:

    Θετική η καταδίκη απο όλους τους συνδυασμούς.
    αλλά αναρωτιέται κανείς αυτή η παρέα του χωριού που επιδίδεται σε καταστροφές γραφείων ,πινακίδων παρατάξεων, γιαουρτώματα πολιτικών ,αφαιρέσεις των ταμπελών του Λαγονησίου ,κλπ
    ποιόν υποψήφιο θα ψηφίσει για δήμαρχο ?
    το αφήνουμε στην κρίση του κόσμου ,άλλωστε δεν είναι και τόσο δύσκολο να το καταλάβει κανείς …

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: