Θέλεις να κάνεις κακό στον Λάμπρου και στον Γιάννη;

Θέλεις να κάνεις κακό στον Λάμπρου και στον Γιάννη (Γιώργο Λάμπρου πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας και Γιάννη Ρήγα υπάλληλο της Κοινότητας); Αυτό ρώτησε ο κ. Τσαλικίδης, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σοφοκλή Σαρρή, τον Απρίλιο του 2013, όταν ο δεύτερος του ζήτησε τα πρακτικά της συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου της Παλαιάς Φώκαιας, τα οποία είχαν παραποιηθεί (πλαστογραφηθεί κατά τον Εισαγγελέα) και εμφάνιζαν ότι το Κοινοτικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας είχε δήθεν αποδεχτεί ομοφώνως, την μεταφορά των θαλάσσιων εγκαταστάσεων της ιχθυοκαλλιέργειας στις ακτές της Παλαιάς Φώκαιας.
Την καταγγελία έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σαρρής στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όταν ο κ. Νάσος Παπουτσής διάβασε την επιστολή των Εξωραϊστικών Συλλόγων του Σαρωνικού που έκαναν οξύτατη κριτική και απέδιδαν ευθύνες στον κ. Τσαλικίδη, για σκόπιμες παραλήψεις προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταφορά των ιχθυοκαλλιεργειών, όπως και έγινε.
Έξαλλος ο Τσαλικίδης, αφού προσπάθησε να αποτρέψει τον κ. Σαρρή, ώστε να μην αναφερθεί σ΄ αυτό το περιστατικό, στη συνέχεια άρχισε να κραυγάζει ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ – ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ.

Το video έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα paraktios.gr

Advertisements

6 Σχόλια to “Θέλεις να κάνεις κακό στον Λάμπρου και στον Γιάννη;”

  1. Absolute Says:

    Ψέματα λες, ψέματα λες. Όλοι λένε ψέματα σε βάρος του Αντιδημάρχου κ. Τσιπούρα Ιχθυοτροφείου. Τι μένος έχετε εναντίον αυτού του παλικαριού, γιατί τον πολεμάτε τόσο πολύ και τόσοι πολλοί;

  2. ¨ολο το σκηνικό μου θυμίζει τις πόρνες τις παλιές που φωνάζουν γιατί θέλουν την πιάτσα πίσω.

  3. Γιατί κόβεται το video έτσι απότομα άραγε ? τυχαίο???

  4. 12QWASZX Says:

    η αλήθεια πια είναι δηλαδή; Να μας το ξεκαθαρίσει διότι με αυτά και αυτά έχουμε μείνει χωρίς καθαριότητα, χωρίς πεζοδρόμια, χωρίς κοινωνικά έργα και πολίτική και με υπέρογκα ποσά που πληρώνουμε για το νερό. Ημαρτον πια. Αρκετά μας βασάνισαν. Πρώτα μας έφεραν εδώ και τώρα διυλίζουν το κώνωπα! Αγύρτες, άτιμοι και λωποδύτες όσοι ασχολήθηκαν με την πρώην δημοτική κίνηση(εννοώ αυτή πριν την τελευταία του αντιδημάρχου της φώκαιας). Τι είχαμε τότε; Χρέη, Χρέη και πάλι Χρέη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: