Ριζοσπαστική Ενότητα Σαρωνικού. Λίγο πριν την σταύρωση

ΡΙΖΕΣ φυλλοροήΓράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση (δείτε εδώ), ότι η αγωνία για την επερχόμενη αποτυχία του συνδυασμού Ριζοσπαστική Ενότητα Σαρωνικού (ΡΙΖ.Ε.Σ.), το χαμηλό ποσοστό του οποίου θεωρούν ότι θα έχει γενικότερο πολιτικό αντίκτυπο, μια και η παράταξη στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζεται με κινήσεις πανικού. Μετά τις τέσσερις αλλεπάλληλες εκδηλώσεις σε Κουβαρά, Ανάβυσσο, Φώκαια και Λαγονήσι, όπου ο συνδυασμός συγκέντρωσε λιγότερους ακροατές και από τον αριθμό των υποψηφίων του, η απογοήτευση είναι πλέον έκδηλη και τα στελέχη εκφράζονται ανάλογα στις μεταξύ τους συζητήσεις. Μια από αυτές τις κινήσεις, είναι και η προσπάθεια προσέγγισης με άτεχνο και υποτιμητικό τρόπο, του συνδυασμού «Σύγχρονη Πόλη» του κ. Νίκου Βολάκου, προσέγγιση όμως την οποία ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος αγνοεί (!).

Είχαμε σημειώσει επίσης, ότι σύμφωνα με πληροφορίες την πρωτοβουλία προσέγγισης των δύο συνδυασμών ανέλαβαν δύο στενοί συνεργάτες της κας Ράπτης, η οποία απ΄ ότι υποστηρίζουν οι ίδιοι, γνώριζε την πρωτοβουλία τους και έγινε με την έγκρισή της. Ως μεσολαβητικός κρίκος ανέλαβε γνωστός «παράγοντας» από την Παλαιά Φώκαια ο οποίος θέλει να εμφανίζεται ότι «κινεί τα πολιτικά νήματα» από το παρασκήνιο(!!).
Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες πραγματοποιήθηκε ήδη συνάντηση στο Λαγονήσι, στην οποία μετείχαν πέντε ή έξη άτομα, μεταξύ των οποίων και υποψήφιος του συνδυασμού της κας Ράπτη, πρόεδρος εξωραϊστικού συλλόγου, στην οποία υποτίθεται, ότι θα σχεδίαζαν την μέθοδο προσέγγισης των δύο συνδυασμών.
Στην συνάντηση υπήρξε εισήγηση από τον «παράγοντα», ο οποίος ανέφερε ότι πρέπει οι δύο σχηματισμοί, της κας Ράπτη και του κ. Βολάκου να συμπτυχθούν ώστε να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα και ενδεχομένως το νέο σχήμα να πλασαριστεί στην δυάδα αν υπάρξει δεύτερος γύρος στις εκλογές. Μάλιστα ο ίδιος είπε ότι, εφόσον υπάρξει αυτή η προσέγγιση, κάποιοι δημότες θα μπορούσαν να συμπαραταχθούν με αυτή την κίνηση, προκειμένου να την ενισχύσουν, αλλά απ΄ ότι διαφάνηκε και αυτοί, όπως και ο κ. Βολάκος, μάλλον αγνοούν τις πρωτοβουλίες του «παράγοντα»(!!!).

Κατάληξη της συνάντησης ήταν απογοητευτική για τους έχοντες την ιδέα, γιατί δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον από όσους παραβρέθηκαν να αναλάβουν μια τέτοια πρωτοβουλία θεωρώντας την εκ προοιμίου αποτυχημένη.

«Πόρτα» από τον κ. Βολάκο

Απευθυνθήκαμε στον κ. Νίκο Βολάκο και ρωτήσαμε αν είναι ενήμερος για αυτές τις πρωτοβουλίες  και αφορούν τον συνδυασμό του και έδειξε μεγάλη έκπληξη και ενόχληση. Όπως μας διαβεβαίωσε δεν έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν να ομιλεί και να διαπραγματεύεται για λογαριασμό του συνδυασμού του. Διερωτήθηκε μάλιστα πως είναι δυνατόν να γίνονται διεργασίες ερήμην του, κλείνοντας κάθε περαιτέρω συζήτηση.
Ο κ. Βολάκος συμπλήρωσε ότι 65 στελέχη απ΄ όλο το Σαρωνικό, έχουν ήδη συμπαραταχθεί και θα είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του (το 2010 είχε μόλις 52) και οι προοπτικές όπως δείχνουν οι πρόσφατες εκδηλώσεις, τον γεμίζουν με ικανοποίηση για την διαφαινόμενη καλή πορεία σ΄ αυτές τις εκλογές. Ο κ. Βολάκος εκτιμάει ότι η «Σύγχρονη Πόλη» θα αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη, αυτών των εκλογών.

Advertisements

12 Σχόλια to “Ριζοσπαστική Ενότητα Σαρωνικού. Λίγο πριν την σταύρωση”

 1. ΜΑΡΙΑ ΣΚΛΑΒΑΚΗ - ΚΙΝΙΚΛΗ Says:

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ‘’Αντικειμενικός δημότης’’,
  ΕΙΜΑΙ ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΙΚΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.

  ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ : …..‘’Η επιτροπή αυτή συστάθηκε για να ‘’κατακεραυνώσει’’ τον Γκέραλη και όχι να διερευνήσει την αλήθεια και τους πραγματικούς υπευθύνους.’’……

  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕ!!!
  ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΒΟΛΑΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ???

  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΚΕΡΑΛΗ?
  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.

  ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ΑΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ‘’ΑΦΕΛΗ’’, ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΔΥΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΕΙΟΨΗΦΟΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΛΑΚΟΥ, ΜΠΙΘΥΜΗΤΡΗ (ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ), ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ.

  ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΗΤΕΥΣΕΙ ΣΕ ‘’ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ – ΚΟΛΛΕΓΙΑ’’ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΣΠΡΟ – ΜΑΥΡΟ.

  ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ‘’ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΡΑΠΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ κ.λ.π, κ.λ.π, κ.λ.π

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ …..ΚΑΤΙ …… ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΒΟΛΑΚΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΓΚΕΡΑΛΗ,
  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ!!!

  ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ???

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ?
  ΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΗΜΟΣ.
  ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΑΜΕ ΓΙΑΥΤΟ??? ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ , ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
  ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ, ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ.
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  • Αντικειμενικός δημότης Says:

   Κυρία μου, αν χρειάζεστε 15 αράδες για να απαντήσετε σε ένα σχόλιο 10 γραμμών, τότε μάλλον δεν το έχετε. Αλλά αφού θέλετε να συνεχίσετε απαντήστε¨
   Γράφετε ότι «Ανάγκασε τον συνεταιρισμό να παραχωρήσει δύο οικόπεδα», τα οποία δέχτηκε το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά προς τιμήν του ο Βολάκος και ο Μπιθυμήτρης δεν ψήφισαν». Αφού τους ανάγκασε ο Βολάκος (!!!) γιατί δεν το ψήφισε τελικά; Μην και έχετε κάποια κενά στις πληροφορίες σας;
   Καλή η προσπάθειά σας αλλά μην το κουράζετε άλλο. Εγώ ολοκλήρωσα εδώ.

   • ΜΑΡΙΑ ΣΚΛΑΒΑΚΗ - ΚΙΝΙΚΛΗ Says:

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…..
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΩ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ…. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ …ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ…….ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ….ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ….

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ……

    .ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΕΩΣ ΠΙΑ ΓΝΩΣΤΟ…. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ….

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ….. ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ…
    ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

 2. ΜΑΡΙΑ ΣΚΛΑΒΑΚΗ - ΚΙΝΙΚΛΗ Says:

  ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ….»ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ…»,

  ΑΛΛΑ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,

  ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ???

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΒΟΛΑΚΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ……. ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ…… ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ…

  Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ……ΑΞΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ….ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,

  ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!

  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ……ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!!

  Ο ΝΙΚΟΣ ΒΟΛΑΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ , ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ,

  ΣΤΑΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΜΟΝΟΣ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,
  ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ, ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ,
  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ!!!
  ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΙΣΜΩΝ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΝΩΔΥΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΩΤΕΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΩΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 4 ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ, ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΑΝΤΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗ , ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ,
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ,
  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ 14.000 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΝ,
  ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ,

  ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ!!!

  ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ …..ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ???

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ κ. ΡΑΠΤΗ…..

  ΠΑΝΤΩΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ,

  ΟΥΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΟΛΑΚΟΣ,

  ΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ!!!

  ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ…..

  • Κυρία Σκλαβάκη, ας μας πει ο κύριος Βολάκος ποια είναι η σχέση του με την κυρία Χριστοφάκη, γιατί ψήφισε υπέρ του ΚΕΛ στη Γερακίνα και γιατί εξέδωσε προσωπικό υπόμνημα και όχι πόρισμα επιτροπής μετά από ενάμισο χρόνο για τις πωλήσεις οικοπέδων από τον Δήμο. Επίσης αφήστε τις προβοκάτσιες, αν θέλει κάτι η κυρία Ράπτη το ζητάει μόνη της γιατί έχει και το πολιτικό ανάστημα και το πολιτικό ήθος.

   • ΜΑΡΙΑ ΣΚΛΑΒΑΚΗ - ΚΙΝΙΚΛΗ Says:

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ‘’Bat Man’’,

    ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,

    ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΟΛΑΚΟ, ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ.
    ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΟΤΙ ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ, ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΑΡΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΙΝΕΣΘΕ ΝΟΗΜΩΝ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΘΙΞΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ κ. ΡΑΠΤΗ…. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ‘’…ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ…’’, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ‘’ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ’’, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ’’ΚΟΛΛΕΓΙΑ’’ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΙ … ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!

    ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΟΤΑΝ ΔΙΕΤΕΛΑΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1992-2000 ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ‘’ΛΥΚΟΥΡΙΖΑ’’ ΑΠΟ ΤΟ 1981-2000 ΜΕ 10ΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, ΕΠΙΣΗΣ 4 ΘΗΤΕΙΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε ΑΤΤΙΚΗΣ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!

    ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΓΕΡΑΚΙΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΟΛΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ VIDEO.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ‘’…σχέση του κ. Βολάκου με την κ. Χριστοφάκη…’’
    ΕΙΝΑΙ ΟΣΗ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΚΛΑΒΑΚΗ – Bat Man….

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ…. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ‘’ΠΡΟΕΔΡΟ’’ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ….

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΡΙΣΜΑ , ΟΠΟΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ….
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ!!!!

    ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΤΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ 10.700.00 ΕΥΡΩ, ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ….

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ, Βat Man ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

   • paraliakizoni Says:

    κε Bat Man
    νομίζω οτι έχετε πάρει τις απαντήσεις που ζητήσατε..
    να προσθέσω οτι ο κομματισμός στις δημοτκές εκλογές είναι ντεμοντέ στη συνείδηση του δημότη ,όπως και εν γένει ο κομματισμός αποτελεί την πηγή των δεινών της χώρας.
    αλλά θα επιμείνουμε :
    ποιά είναι η θέση του συνδυασμού σας ΡΙΖΕΣ πάνω στο θέμα των Οικισμών?
    εχουμε η οχι το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού των περιοχών μας?
    ελάτε , μην ντρέπεσθε απαντήστε μας!
    αφορά την δημοκρατία , αφορά τον δημότη…..

   • Αντικειμενικός δημότης Says:

    Το σκεπτικό σας κυρία Σκλαβάκη είναι τουλάχιστον περίεργο. Να υποθέσω ότι δεν διατυπώνετε σωστά την σκέψη σας; Ίσως. Γιατί εκτός του «έβαλαν» τον κ. Βολάκο στην επιτροπή για τον Άι Νικόλα, αυτός αποδέχτηκε και όταν αποδέχεται κάποιος την προεδρία μιας επιτροπής τότε συντάσσει πόρισμα και το θέτει υπόψη του σώματος να το ψηφίσει ή να το απορρίψει.
    Αυτά γνωρίζω εγώ, δεν ξέρω αν εσείς ξέρετε κάτι άλλο;
    Και κάτι ακόμα. Η επιτροπή αυτή συστάθηκε για να «κατακεραυνώσει» τον Γκέραλη και όχι να διερευνήσει την αλήθεια και τους πραγματικούς υπεύθυνους.
    Απόδειξη του ισχυρισμού μου είναι, ότι στη σύνθεσή της ήταν όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι του Γκέραλη και κάποιος εκ των οποίων άμεσα ενεχόμενος (Κωνσταντέλος), κατά πως έχει γράψει ο Α.Π. Μπορεί να είναι μέλη μιας επιτροπής διερεύνησης, άμεσα ενεχόμενοι; Που το είδατε αυτό, σε ποιο δίκαιο αναφέρεται; Δεν τα είδε όλα αυτά ο κ. Βολάκος; Τέτοια αφέλεια;

   • Αντικειμενικός δημότης Says:

    Και κάτι ακόμα φίλε paraliaki zoni. E!!! δεν είναι το πρόβλημα του Σαρωνικού η ξεχωριστή απογραφή των οικισμών του Λαγονησίου. Το πρόβλημα είναι η οικονομική ευρωστία του Δήμου και η διάθεση των κονδυλίων σε όλες τις περιοχές αναλογικά με τις ανάγκες τους και όχι σύμφωνα με τα τοπικιστικά κριτήρια του καθενός αιρετού.
    Δεν ξεχνώ ότι ανέκαθεν οι οικιστές του Λαγονησίου επεδίωκαν την απόσχιση από τα Καλύβια και την δημιουργία ανεξάρτητης κοινότητας. Η απογραφή του 2001 με την κινητοποίηση που κάνατε, έδωσε την δυνατότητα να γίνουν τα Καλύβια Δήμος και ο Φιλίππου Δήμαρχος, με πληθυσμό του Λαγονησίου. Ας προσέχατε.
    Τέλος, μάθατε ελπίζω ότι ο Φιλίππου το 2010 πούλησε ένα οικόπεδο στο Λαγονήσι, το οποίο αγόρασε ο εφοπλιστής Μαρτίνος. Με τα χρήματα κατασκεύασε την ανατολική είσοδο των Καλυβίων. Δεν άκουσα κάποια διαμαρτυρία, όχι για την εκποίηση, αλλά για την διάθεση των χρημάτων στα Καλύβια αντί του Λαγονησίου. Υπάρχει κάποια απάντηση;

 3. "ΜηΣυμβατος" Says:

  ΦΡΑΓΓΟΠΟΥΛΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ.

 4. Θεοφάνης Δημητρίου Says:

  Το μεγάλο ατού του κ. Βολάκου είναι ότι δεν έχει εμπλακεί σε κομματικά και είναι πραγματικά ανεξάρτητος. Τόσο ανεξάρτητος μάλιστα ώστε να κυκλοφορούν φήμες που τον φέρουν από Αριστερό έως και Ακροδεξιό! Ο,τι θέλει ο καθένας διαδίδει, προσπαθώντας να του ανακόψει την ανοδική πορεία… Νομίζω ότι αυτό που έχει να κάνει ο Βολάκος, καθώς δεν έχει διαφθαρεί από τις πράξεις ή το παρελθόν του, είναι να συνεχίσει τη «μοναχική» πορεία του – που πλέον δεν είναι και τόσο μοναχική – και να μην επιτρέψει σε κανέναν να οικειοποιηθεί τον αγώνα που έχει δώσει μέχρι σήμερα! Αυτή είναι η αλήθεια! Οσο για τον παράγοντα από Παλαιά Φώκαια που αναφέρεις, τι να πει κανείς; Ολοι δίνουν δείγματα γραφής καθημερινά και κρίνονται γι’ αυτά! Ας το έχουν υπ’ όψιν!

 5. Παραλίγο υποψήφιος Says:

  Tο σχόλιο που παραθέτω το έχω βάλει και σε άλλη ανάρτηση, αλλά μια και υπάρχει αυτό το άρθρο το επαναλαμβάνω εδώ.
  Την Κυριακή το πρωί πήγα στην Παλαιά Φώκαια και συνάντησα κάποιους γνωστούς, οι οποίοι με φορτικότητα μου ζήτησαν να παρακολουθήσω την ομιλία της κας Ράπτη στο Σταβέντο.
  Αρχικά ήθελα να το αποφύγω μια και δεν έχω σχέση με τον συγκεκριμένο συνδυασμό γιατί δεν είμαι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μπροστά στην πίεση, δέχτηκα για να πιω ένα καφέ στην καφετέρια για να τους κάνω τη χάρη. Δεν φτάνει βέβαια αυτό, που υπέστην μια βαρετή διαδικασία, αλλά ως που να τελειώσει η ομιλία με πίεζαν να βάλω και υποψηφιότητα στον συνδυασμό τους.
  Δεν μπορώ να καταλάβω, είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: