Ερωτήσεις Βιτουλαδίτη προς Ζεκάκο, πριν μπουν και οι δύο στον συνδυασμό του Τσαλικίδη

ΖεκάκοςΒιτουλαδίτης ΝίκοςΟ Διευθύνοντας Σύμβουλος της Ανώνυμης Δημοτικής Μονομετοχικής Κατασκευαστικής Εταιρείας  του Σαρωνικού (ΑΔΜΚΕΣ), κ. Βιτουλαδίτης Νικόλαος, με την από 04/12/2013 επιστολή του έθεσε στον πρόεδρο κ. Ζεκάκο Ευάγγελο τα παρακάτω ερωτήματα :

1. Ποια είναι η πραγματική οικονομική κατάσταση της ΑΔΜΚΕΣ.

2. Γιατί ο κ. Πρόεδρος δεν ενημέρωσε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα μέλη της ΑΔΜΚΕΣ σχετικά με την πρόθεση του Δήμου Σαρωνικού, μέσα από την λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 06/11/2013 περί διαχείρισης χώρων για την τοποθέτηση καντινών στις παραλίες Μαύρου Λιθαρίου και Αλυκές Αναβύσσου προκειμένου να ενταχθούν τα αντίστοιχα μισθώματα στον προϋπολογισμό του Δήμου οικονομικού έτους 2014.

3. Γιατί ο κ. Πρόεδρος χωρίς να ενημερώσει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα μέλη της ΑΔΜΚΕΣ προέβη σε παύση ή διακοπή πληρωμών της ΑΔΜΚΕΣ.

4. Γιατί ο κ. Πρόεδρος δεν μας ενημέρωσε σχετικά με την διαμάχη του, με τους πέντε προέδρους των τοπικών κοινοτήτων ως προς το μέρος που αφορά την λειτουργία της ΑΔΜΚΕΣ.

Ας αναλογιστούν οι δημότες του Σαρωνικού, σε ποιους είχε αναθέσει ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Φιλίππου μια εταιρεία του Δήμου Σαρωνικού, η οποία διαχειρίζεται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Δεν γνωρίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος Νίκος Βιτουλαδίτης την οικονομική κατάσταση της εταιρείας και ζητάει με επιστολή του από τον Πρόεδρο να τον ενημερώσει!!!. 

Δεν ξέρουμε τι απαντήσεις έδωσε ο Ζεκάκος, αλλά μάλλον θα «ικανοποίησαν» τον Βιτουλαδίτη, διαφορετικά πως δέχτηκε να είναι και οι δύο στον συνδυασμό  του Τσαλικίδη.

Ερωτήσεις Βιτουλαδίτη προς Ζεκάκο πριν μπουν στον ίδιο συνδυασμό

Advertisements

2 Σχόλια to “Ερωτήσεις Βιτουλαδίτη προς Ζεκάκο, πριν μπουν και οι δύο στον συνδυασμό του Τσαλικίδη”

 1. Μανώλης Βήχος Says:

  Καλημέρα σας,

  με αφορμή το δημοσίευμα σας σχετικά με τον Κο Ζεκάκο και ειδικά για την ερωτηση που έγινε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΜΔΚΕΣ θα πρέπει να αναρτήσετε και τις απαντήσεις που έχει δώσει ο κος Ζεκάκος στο αντίστοιχο Δημοτικό Συμβούλιο.

  Επίσης , επειδή είμαι μόνιμος κάτοικος Λαγονησίου τα τελευταία 8 χρόνια στα οποία έχω παρακολουθήσει το έργο του Κου Ζεκάκου στον Δήμο Καλυβίων αλλά και στον Δήμο Σαρωνικού(ως Αντιδήμαρχου) οφείλω να επικοινωνήσω σε όλους τους συμπολίτες μου πως πρόκειται για εξαιρετικά εργατικό και τίμιο άνθρωπο ο οποίος αφιερώνει κάθε λεπτό της ημέρας του για να προσφέρει στην καλυτέρευση της ζωης των Δημοτων.
  Και στο Κιόσκι που εχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια ως επιβλέπων κανείς δεν μπορεί να αμβισβητησει ούτε την καλυτέρευση των υπηρεσιών ούτε όμως και τα κέρδη που αφήνει σε κάθε καλοκαιρινή περίοδο τα οποία και βοηθούν τον Δημο στα έσοδά του.
  Επίσης να προσθέσω πως οι 5 πρόεδροι που έχουν προχωρήσει σε δημιουργία ομάδας με σκοπό να συκοφαντήσουν τον Κο Ζεκάκο δεν έχουν προσφέρει τίποτα στον Δήμο, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα .

  Θα μπορούσα να αναφέρω και άλλα σημαντικά ζητήματα αλλά επιφυλάσομαι σε επόμενη αποστολή.

  Η ανάρτηση αυτή έχει και Ονοματεπώνυμο όχι όπως πολλές από τις δημοσιευσεις σας που είναι ανυπόγραφες.

  ευχαριστώ
  Μανώλης Βήχος
  2291025003 / 6957502622

  • Κύριε Βήχο.
   Το τι απάντησε ο κ. Ζεκάκος στην συνεδρίαση της ΑΔΜΚΕΣ, θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο μια και γίνατε αυτόκλητος υποστηρικτής του. Ή μήπως δεν είστε και τόσο αυτόκλητος; Το έγγραφο που δημοσιεύουμε και βρήκαμε στη διαύγεια (δείτε εδώ) δεν αναφέρει τις απαντήσεις που έδωσε ο κ. Ζεκάκος. Απ΄ ότι γνωρίζουμε δεν άρεσαν (τότε) στο κ. Βιτουλαδίτη, γιατί συνέχισε να καταφέρετε εναντίον του και εντός Δ.Σ. και κυρίως εκτός. Τότε όμως δεν είχε προδιαγραφεί ότι θα ήταν και οι δύο στον συνδυασμό του Τσαλικίδη.
   Πάντως κ. Βήχο μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση στο blog γράφοντας την λέξη «Ζεκάκο». Θα ανακαλύψετε και εσείς περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Θα σας συμβουλεύαμε, αν μας επιτρέπετε, να απόσχετε στο μέλλον από τις έγγραφες αναφορές στο «θεάρεστο» έργο αυτού του κυρίου, γιατί θα «πέσετε και εσείς από τα σύννεφα».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: