Η υποψήφια Δήμαρχος Σαρωνικού Αγγελική Ράπτη ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

rizes-logo-1Τα ονόματα των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου ανακοινώνει η υποψήφια Δήμαρχος Σαρωνικού Αγγελική Ράπτη. Σε σχετική δήλωσή της η Αγγελική Ράπτη τονίζει τα εξής:
«Όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ είναι ξεχωριστές προσωπικότητες. Είναι άνθρωποι που μοχθούν καθημερινά, έχουν καταξιωθεί στο χώρο της εργασίας τους, έχουν διακριθεί ως εξαιρετικοί επιστήμονες. Είναι όλοι τους ενεργοί πολίτες – υπηρέτες του δημόσιου συμφέροντος, που προσφέρονται να δώσουν στο Δήμο και όχι να επωφεληθούν από δημόσια αξιώματα.
Όλοι μας είμαστε άνθρωποι που έχουμε διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, συγκλίνουμε όμως στα εξής: Να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε στο Δήμο Σαρωνικού να μην είναι κανείς μόνος του στην κρίση, που συγκλονίζει και την τοπική μας κοινωνία.
Να λειτουργήσει ο Δήμος με διαφάνεια, αξιοκρατία και συμμετοχική δημοκρατία.
Να διαθέσουμε τις γνώσεις μας, την κοινωνική εμπειρία, το όραμά μας για να αποκτήσει η περιοχή μας τη δική της αναπτυξιακή, οικονομική και κοινωνική ταυτότητα και να δημιουργηθούν σταθερές θέσεις εργασίας.
Να προστατεύσουμε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το δικό μας, των πολιτών, να σχεδιάσουμε και να αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας και όχι οι «αγορές» και επίδοξοι «επενδυτές».
Να διαφυλάξουμε το δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης μας στις Παραλίες.
Ζητάμε λοιπόν από τους συμπολίτες μας να μας κρίνουν για αυτό που είμαστε και πρεσβεύουμε, για το πρόγραμμά μας και να εμπιστευτούν με την ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου και όλοι μαζί να ανοίξουμε μια νέα σελίδα για τον τόπο μας».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΠΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 Δείτε εδώ τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συυμβούλους της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

 

Advertisements

2 Σχόλια to “Η υποψήφια Δήμαρχος Σαρωνικού Αγγελική Ράπτη ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ”

  1. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου Says:

    Πενήντα πέντε (55) όλοι κι΄ όλοι και συγγενείς μεταξύ τους είναι οι υποψήφιοι του κόμματος. Μετρήστε πόσοι έχουν τα ίδια ονόματα αλλά και πόσα ζευγάρια είναι που οι σύζυγοι έχουν διαφορετικά ονόματα. Ούτε 35 δεν θα είχε τελικά, αν δεν έβαζε τα σόγια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: