Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Κουβαρά στον υποψήφιο Δήμαρχο Σαρωνικού Γιώργο Σωφρόνη.

image5Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συνδυασμού «Σαρωνικός Αύριο» γεμίζοντας την κεντρική πλατεία προκειμένου να παρακολουθήσουν την κεντρική ομιλία-παρουσίαση των αρχών και δράσεων του «Σαρωνικος Αύριο» την Παρασκευή 9 Μαΐου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Σωφρόνης τόνισε πως ο Κουβαράς είναι αναπόσπαστο τμήμα του Δήμου Σαρωνικού, ο οποίος χάρη στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία του και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μπορεί να δώσει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης του συνόλου του Δήμου.

Ο Γιώργος Σωφρόνης ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι δεν υπάρχουν ξεχασμένες γειτονιές για την δημοτική παράταξη «Σαρωνικός Αύριο». Δεν υπάρχουν βόρειοι και νότιοι στο Σαρωνικό. Ο Σαρωνικός είναι ένας ενιαίος Δήμος και ως τέτοιος εκλαμβάνεται τόσο στη συνείδηση του υποψηφίου Δημάρχου αλλά και όλων των υποψηφίων συμβούλων.

Ξεκινώντας την ομιλία του στάθηκε στο εξής:«ξέρετε τι σκέφτομαι, πόσο φτωχός θα ήταν ο Δήμος Σαρωνικού χωρίς τη δημοτική Ενότητα Κουβαρά. Έναν τόπο τόσο πλούσιο στην ουσία, με τόσο αξιόλογους ανθρώπους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους από τον Κουβαρά που έθεσαν υποψηφιότητα με το συνδυασμό μας «Σαρωνικός Αύριο», γιατί όπως όλοι ξέρετε είναι άνθρωποι έντιμοι, αυθεντικοί, ικανοί, με αγάπη για τον τόπο τους και πάθος για προσφορά».

Προέτρεψε τους δημότες να κρίνουν, να αξιολογήσουν και να ενισχύσουν με την ισχύ της ψήφου τους στις 18 Μαΐου, αποφασίζοντας ποιος άνθρωπος, ποιος συνδυασμός, με ποια προοπτική και με ποιο πρόγραμμα θα οδηγήσει στο αύριο τον Δήμο του Σαρωνικού, στα επόμενα κρίσιμα χρόνια.

Ενδοδημοτική συγκοινωνίας, σύνδεση όλου του Δήμου από άκρη ως άκρη, έργα υποδομών για όλους, βελτίωση συνθηκών διαβίωσης, μείωση δημοτικών τελών μέσω του επανασχεδιασμού της υπηρεσίας καθαριότητας και της εφαρμογής νέων τεχνολογιών στην υπηρεσία του πολίτη είναι μερικοί από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος της δημοτικής παράταξης «Σαρωνικός Αύριο». «Ένα πρόγραμμα με κύριο γνώμονα την ρεαλιστική εφαρμοσιμότητά του. Ένα πρόγραμμα, που ανταποκρίνεται στις πραγματικές μας ανάγκες. Ένα πρόγραμμα, που δε σκοπεύει να δημιουργήσει εντυπώσεις και προσδοκίες, ούτε να δώσει προεκλογικές υποσχέσεις που θα μείνουν στα λόγια».

Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας και του χώρου έμπροσθεν του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου, προώθηση και ένταξη σχεδίων πόλεως Α΄ και Β΄κατοικίας, κατασκευή περιφερειακής οδού βορειοδυτικά του οικισμού, ενίσχυση σχολικών υποδομών, κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στην Πέτα, συντήρηση και αναβάθμιση του Δημοτικού σχολείου Κουβαρά και κατασκευή Γυμνασίου στη θέση Αλωνίστρα, ίδρυση ΚΑΠΗ για τους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας και φυσικά αξιοποίηση του μοναδικού δάσους στο Δήμο, του δάσους του Κουβαρά εφαρμόζοντας άμεσα τις υπάρχουσες μελέτες έργων αναψυχής. «Φυσικά μεαπόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον καιπροστατεύοντας τη μοναδικής αξίας φυσική μας κληρονομιά». Στόχος είναι να αναδειχθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής, ενισχύοντας την ταυτότητά της.

«Ο τόπος έχει όλες τις προϋποθέσεις για να ατενίζει το αύριο με αισιοδοξία. Έχει τους ανθρώπους. Έχει την ιστορία και την ψυχή. Έχει όλες τις προδιαγραφές να αναπτυχθεί και να δώσει μεγάλα εισοδήματα και πολλές νέες θέσεις εργασίας. Γι’ αυτό και δεσμευόμαστε. Γιατί κανείς δε σου χαρίζει τίποτα. Πρέπει να παλέψεις, να διεκδικήσεις. ΛέμεΟΧΙ στις ξεχασμένες γειτονιές. Είμαστε δίπλα σε όλους! Είμαστε ο Σαρωνικός του «Αύριο»!

Advertisements

11 Σχόλια to “Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Κουβαρά στον υποψήφιο Δήμαρχο Σαρωνικού Γιώργο Σωφρόνη.”

 1. paraliakizoni Says:

  εδώ κάποιοι θέλουν να μας πούν οτι κυβερνούσε μόνο ο Ζεκάκος ,δηλαδή ένας άνθρωπος !
  Αν το δεχτούμε και γιατί οχι ,ας το δεχτούμε ,αυτό ταυτόχρονα σημαίνει οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ προεστοί …
  είναι αχυράνθρωποι !
  θέλουμε λοιπόννα δώσουμε την εξουσία στούς αχυράνθρωπους ,που τους δούλευε ένας ζεκάκος?
  Σας ερωτώ κοι !
  λοιπόν μην βγάζετε την ουρά σας απέξω,πρέπει να απομακρυνθείτε και σείς και μάλιστα απο την πρώτη Κυριακή!

 2. Θεοφάνης Δημητρίου Says:

  Aττικέ διευκρινίστε αν αυτό είναι δελτίο τύπου ή ρεπορτάζ παρακαλώ. Επίσης να υπενθυμίσω στους κυρίους 70% ότι ο Σωφρόνης είχε τα οικονομικά του Δήμου στα χέρια του τα τελευταία χρόνια κι αν δεν τα είχε – ακόμα χειρότερα – δέχθηκε να είναι η μαριονέτα της απερχόμενης διοίκησης… Για τί πράγμα πρέπει να ανταμειφθεί σήμερα;

 3. Thanasis Says:

  Ο Κουβαρας λαμόγια θα δώσει 70% στον Σοφρώνη !!!
  Όχι επειδή μαζί του πήγε η αφρόκρεμα του Κουβαρά αλλα επειδή στην αντίπαλοι πλευρά πήγαν όλα τα λαμόγια του Κουβαρά !!
  + οτι απέναντι ειναι και το καρκίνωμα του ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ με το όνομα ΖΕΚΑΚΟΣ !!!!!
  Όλα τα λαμόγια μαζί δεν έχουν καμιά τύχη !!!
  Θα πρέπει την 19-5-14 τα παιδιά του Σοφρωνη που θα εκλεγούν στον Κουβαρά , να στείλουν επιστολή στον Τσαλικίδη για την επιλογή που έκανε σε πρόσωπα, με αποτέλεσμα να αφήσει μονόδρομο την νίκη στον Σοφρώνη!!

 4. lysandros Says:

  Ο Κουβαράς ψηφίζει Σωφρόνη! 70% την Κυριακή!

 5. nifalios Says:

  Συγνώμη κ. Σοφρώνη, τόσα χρόνια τι εμπόδιζε εσάς και τους νυν δημοτικούς συμβούλιους (και εκ νέου υποψήφιους) να κάνετε πράξη αυτά που και υπόσχεστε, για άλλη μία φορά, προεκλογικά. Ξέρετε, δεν έχουν όλοι μνήμη χρυσόψαρου…

  • Saronikiwtis Says:

   Nifalie !
   Αν δεν το ξέρεις τον δήμο δεν τον κυβερνούσε ο ΦΙΛΙΠΠΟΥ !!!!
   Τον κυβερνούσε αυτό το καρκίνωμα που λέγατε Ζεκάκος ……
   Ο μόνος που είχε υπέρ εξουσίες και δικό του ταμείο και το διαχειρίζονταν όπως ΓΟΥΣΤΑΡΕ ..
   3 σε ενα ο άνθρωπος !! Και ο Φελός τον έτρεμε και του καθόταν προσοχή !!
   Γι’αυτό παλικάρι μου πήγε εκεί που θα θαφτεί για το καλό του δήμου !!
   Έτσι και γίνει κανένα αστείο και βγει ο Τσαλίκης κλάφτα Χαράλαμπε !!
   Κοίτα να φύγεις απο δώ !!!εκτος εάν μένεις στην γειτονιά του .
   Όλοι οι υπόλοιποι του Δ.Σ. Ήταν αναλώσιμοι για τον φελλό και τον Ζεκάκο .
   Επομένως μην γενικεύσεις τις ευθύνες . Δες κάποιον Νέο μπορεί να ειναι καλύτερος απο τα γεροξεκουτια !
   Αν ψηφίσεις τσαλικη ψηφίζεις Ζεκάκο πάρτι χαμπάρι και θα δεις πάλι τα ίδια .

 6. καλό λαμόγιο κι αυτός..!!!! και ο νοών νοήτω..!!!!

 7. paraliakizoni Says:

  ο κουβαράς είναι σίγουρα χαμένος απο τη στιγμή που βρέθηκε στο δήμο σαρωνικού , είναι αδικημένος ,είναι ο φτωχός συγγενής αυτού του καλλικρατικού εκτρώματος που έβαλε μαζί τελείως διαφορετικές και απόμακρες περιοχές.
  Η δε παράταξή σας είναι περίπου η ίδια η απερχόμενη αρχή του δήμου σαρωνικού.
  Εαν το χωριό αυτό σας ψηφίσει θα υποθηκεύσει το μέλλον του για μια ακόμα 5ετία .

 8. καλυβιωτης Says:

  Mε τον κιτσιο ολα καλα? τα εχουν βρει?η σε κανενα χρονο, ο κιτσιος θα σηκωσει την σημαια της ανεξαρτησιας?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: