Χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού κ. Νίκος Βολάκος στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Σαρωνικού (ΟΑΠΣ)

Σύγχρονη πόλη ΣαρωνικόςΧαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού κ. Νίκος Βολάκος το απόγευμα της Δευτέρας, 12ης Μαίου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Σαρωνικού (ΟΑΠΣ) με αρχικό σκοπό τη διεξαγωγή δημόσιου διαλόγου ανάμεσα σε όλους τους συνυποψηφίους.
Μετά από το αδιέξοδο στο οποίο κατέληξε η διαπαραταξιακή προσπάθεια στο Δήμο Σαρωνικού για τη διοργάνωση δημοσίου διαλόγου (debate) ανάμεσα στους συνυποψηφίους δημάρχους και με τη συμμετοχή των πολιτών, την ίδια τύχη είχε και η αντίστοιχη πρωτοβουλία της ΟΑΠΣ. Ωστόσο, ο κ. Βολάκος έδωσε μόνος το παρόν στην εκδήλωση αυτή, δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στους ενεργούς πολίτες.
Ο υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος μιλάει απόψε, Τρίτη, 13 Μαίου, στην κεντρική πλατεία Καλυβίων στις 19.30, επέλεξε να μην αναπτύξει το Πρόγραμμα της Σύγχρονης Πόλης, μη εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι «το ακροατήριο ήταν όλο δικό του.» Αντιθέτως επικεντρώθηκε στη σημασία της ενημέρωσης των πολιτών από τους αιρετούς στο Δήμο μας, του διαλόγου, της διαφάνειας και της άσκησης ελέγχου από τους πολίτες στη δημοτική Αρχή. Μεταξύ άλλων ζήτησε την σε τακτική βάση διεξαγωγή συναντήσεων με τους πολίτες στο μέλλον όλων των επικεφαλής παρατάξεων, που θα αναδειχθούν στο Δήμο Σαρωνικού.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι πολλοί από τους παρευρισκόμενους χθες στο αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού, ζήτησαν το λόγο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, για να εκφράσουν την πεποίθηση ότι η συμμετοχική Δημοκρατία, που ξεκινάει από το δημόσιο διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων με τους πολίτες είναι το πλαίσιο στο οποίο απαιτείται να κινούνται όσοι διεκδικούν την ψήφο των πολιτών.

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού κ. Νίκος Βολάκος στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Σαρωνικού (ΟΑΠΣ)”

  1. paraliakizoni Says:

    ανήκω στη σύγχρονη πόλη, (το όνομα δεν έχει σημασία)
    και είμαι περίεργος να δω πόσοι απο τους παρευρισκομένους θα εκτιμήσουν το Νίκο και τη Σύγχρονη Πόλη .
    πόσοι θα αφαιρέσουν τους κομματικούς φακούς και τις ιδιοτέλειες – εξαρτήσεις και θα προτιμήσουν μια ανεξάρτητη καθαρή παράταξη που έγινε και απευθύνεται στον απλό δημότη.
    Η Κυριακή έφθασε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: