Οδός Πυρρίχου & Άρεως Λάκκα Αναβύσσου

PENTAX DIGITAL CAMERA

Η χωματερή στην οδό Πυρρίχου και Άρεως στην Λάκκα Αναβύσσου, όπως και άλλες παρόμοιες χωματερές, λειτουργεί τουλάχιστον ένα χρόνο, με εντολή του Αντιδημάρχου κ. Τζιβίλογλου και του Προέδρου της Κοινότητας του κ. Χαρίτου.
Πρόκειται για μια τριτοκοσμική εικόνα πλησίον των κατοικιών και μόλις 50 μέτρα από τα γραφεία του Εξωραϊστικού Συλλόγου της Λάκκας.
Θα θέλαμε να πληροφορηθούμε αν ο Σύλλογος έχει κάνει κάποιες προσπάθειες να απομακρυνθεί η χωματερή ή αν έχει εκφράσει την παραμικρή διαμαρτυρία γι΄ αυτό το χάλι.
Κάτοικοι της περιοχής, μεταξύ των οποίων και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, μας ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και μάλιστα προχωρούν περισσότερο. Υποστηρίζουν ότι ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Οδυσσέας Μανουσαρίδης, υποψήφιος με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ (ΡΙΖ.Ε.Σ.) της κας Ράπτη, έχει μετατρέψει τον Σύλλογο σε κινηματογραφική λέσχη, όπου συγκεντρώνονται απογεύματα Κυριακής 4 – 5 άτομα για να παρακολουθούν ταινίες και αυτή είναι η κύρια ενασχόλησή τους ως μέλη του.
Χωρίς να ταυτιζόμαστε με την ενόχληση όσων υποστηρίζουν ότι ο Σύλλογος έχει γίνει λέσχη κινηματογράφου, θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποιες προσπάθειες έχουν γίνει για την απομάκρυνση της χωματερής για να τις δημοσιοποιήσουμε. Και αναφερόμαστε σε προσπάθειες μια και τα αποτελέσματα είναι εμφανή, η χωματερή είναι εκεί.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: