Και νέα επιστολή του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαγονησίου

λογότυπο Συυλόγου γονέων 3ου δημοτικού ΛαγονησίουΚύριοι, του Αττικού Παρατηρητή, θα θέλαμε με αυτή την απάντησή μας στην δημοσιογραφική σας άποψη, να καλύψουμε όλα τα κενά που έχετε, από τη δημοσιογραφική έρευνα που έχετε κάνει σχετικά με τα τεκταινόμενα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγονησίου.
Με το από 16 Μαΐου 2014, έγγραφο της Ένωσης Συλλόγων Μαθητών του Δήμου Σαρωνικού, το οποίο σας επισυνάπτουμε, φαίνεται η πορεία των ενεργειών μας καθώς και της Ένωσης σχετικά με το πρόβλημα στο σχολείο μας.
Ως προς την κριτική σας, γιατί επιλέξαμε να επαναφέρουμε ως ΔΣ του Συλλόγου Γονέων, το θέμα μετά τις εκλογές, την απάντηση θα τη λάβετε και αυτή διαβάζοντας το επισυναπτόμενο έγγραφο της Ένωσης.
Σε καμία περίπτωση οι συλλογικές μας αποφάσεις και δράσεις, τόσο στο πιο πάνω θέμα, όσο και σε όλες τις μέχρι σήμερα δραστηριότητες μας, ήταν με διαφορετικό γνώμονα από αυτόν που ορίζει, την συμπόρευση μας στο πλευρό των δασκάλων και των μαθητών για μια ποιοτική δημόσια εκπαίδευση.
Δε δεχόμαστε από κανένα να θέτει σε αμφισβήτηση ή σε σύγκριση το μέγεθος της ανησυχίας μας, της αγωνίας μας και του ενδιαφέροντός μας για τα παιδιά μας.
Εμείς δεν εμπλεκόμαστε σε καμία απολύτως προεκλογική, μετεκλογική ή εκλογική σκοπιμότητα ούτε ηθελημένα ούτε άθελα. ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΞΑΤΕ με το «άρθρο» σας κατηγορώντας μας ότι καθοδηγούμαστε, περιφρουρούμε και προωθούμε υποψηφίους της αρεσκείας μας.
Σας απαντάμε για άλλη μία φορά. Η εκμετάλλευση κοινώς «σπέκουλα» που επιχειρείται από κάποιους ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ

Λαγονήσι 17 Μαΐου 2014
Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                              Ο Γ.Γραμματέας
Δέσποινα Κωνσταντίνου         Χάρης Κυνηγαλάκης

______0085

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: