Χιλιάδες επισκέπτες εμπιστεύθηκαν και πάλι την ενημέρωσή τους στον «Αττικό Παρατηρητή»

Νέα ρεκόρ κατέγραψε η επισκεψιμότητα του διαδικτυακού ημερολογίου

Στατιστικά επισκεψιμότητας του BLOG - ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Α’  Πίνακας

Στατιστικά επισκεψιμότητας του BLOG

Β΄ Πίνακας

Για μια ακόμα φορά, οι πολίτες του Σαρωνικού, εμπιστεύτηκαν την ενημέρωσή τους στο διαδικτυακό ημερολόγιο του Αττικού Παρατηρητή.
Μια ευχάριστη έκπληξη καταγράφηκε την ημέρα των εκλογών και ιδιαίτερα από την στιγμή που το διαδικτυακό ημερολόγιο, ξεκίνησε την ενημέρωση των αποτελεσμάτων ανά εκλογικό κέντρο.
Από τις 21:00 και μέχρι τις 24:00 της 18/5/2014, καταγράφηκαν 9.214 επισκέψεις, ενώ την επόμενη ημέρα 19/5/2014 και για όλο το 24ωρο καταγράφηκαν 19.998 επισκέψεις.
Για να υπάρχει ένα συγκριτικό στοιχείο με τις εκλογές του 2010, η μεγαλύτερη καταγραφή επισκέψεων έγινε την επόμενη των εκλογών 8/11/2010 με μόλις 5.120 επισκέψεις (Δείτε εδώ), το οποίο αποτελούσε βέβαια και ρεκόρ το οποίο δεν ξεπεράστηκε κατά τη διάρκεια των τριάμισι χρόνων.
Στον πρώτο πίνακα που δημοσιεύουμε φαίνεται η καταγραφή της τελευταίας εβδομάδας με το ρεκόρ των 19.998 επισκέψεων.
Στον δεύτερο πίνακα, αναλύονται οι καταγραφές(*):

 • Ανά μήνα με ρεκόρ επισκέψεων τις 74.898 επισκέψεις τον Μάιο 2014 και μέχρι τις  20/5.
 • Ανά ημέρα με μέσο ημερήσιο αριθμό τις 3.897 επισκέψεις
 • Ανά εβδομάδα με ρεκόρ τις 20.865 επισκέψεις μέχρι τις  20/5.

Να σημειώσουμε, ότι η ενημέρωση που παρέχει ο «Αττικός Παρατηρητής» αφορά κυρίως τον Δήμο Σαρωνικού και δευτερευόντως την την χερσόνησο της Λαυρεωτικής και αυτό μεγαλώνει το εύρος του ρεκόρ που καταγράφηκε μια και θεωρητικώς δεν έχουμε αναγνώστες από την υπόλοιπη Αττική και Ελλάδα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας για την εμπιστοσύνη τους, που επιμένουν να ενημερώνονται από το διαδικτυακό ημερολόγιο του Αττικού Παρατηρητή, παρά τα όσα δυσφημιστικά ακούστηκαν τα τελευταία τριάμισι χρόνια σε βάρος του, από το δημοτικό καθεστώς του Φιλίππου στον Σαρωνικό.
Η νέα περίοδος για τα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Σαρωνικού αλλά και της Λαυρεωτικής γενικότερα, που ξεκινά από την 1/9/2014, θα μας βρει και πάλι δίπλα στους αναγνώστες, με όσο το δυνατόν έγκυρη ενημέρωση και κυρίως με κριτική διάθεση απέναντι στην όποια τοπική εξουσία αναλάβει να καθορίσει διοικητικά τις τύχες του τρόπου. Και αναφέρουμε «διοικητικά» γιατί τις τύχες του τόπου τις καθορίζουν οι πολίτες, στο πλευρό των οποίων θα είμαστε με οποιοδήποτε κόστος.
Κλείνοντας, πρέπει να αναφέρουμε ότι στην καταγραφή των αποτελεσμάτων των εκλογών του Δήμου Σαρωνικού, βοήθησε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ το επιτελείο του Συνδυασμού «Σύγχρονη Πόλη Σαρωνικός» του υποψηφίου Δημάρχου κ. Νίκου Βολάκου και ιδιαιτέρως τον κ. Δημήτρη Φραγκιαδουλάκη, τους οποίους ευχαριστούμε και για την ακρίβεια και την ταχύτητα των στοιχείων που μας διοχέτευσαν.
Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά.

(*)Για όσους δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες της μεθόδου καταγραφής των στατιστικών, πρέπει να σημειώσουμε ότι η διαδικασία καταγραφής της επισκεψιμότητας σε όλα τα BLOGS, γίνεται αυτομάτως από τους διαχειριστές του WORDPRESS.COM και δεν επιδέχεται κανενός είδους παρέμβαση από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας.

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Χιλιάδες επισκέπτες εμπιστεύθηκαν και πάλι την ενημέρωσή τους στον «Αττικό Παρατηρητή»”

 1. Athinais Says:

  Έτσι εξηγείται η ψήφος των Δημοτών του Δήμου Σαρωνικού σε Σοφρώνη.
  Και μάλιστα σε Αδάμη, Δημητρίου, Γκέραλη και να μην επεκταθώ γιατί έχεις γράψει για όλους.
  Μήπως ξέρεις αγαπητέ Παρατηρητή πως αποκαλεί ο Σοφρώνης δημόσια τον Τσαλικίδη !
  Όμως θα χρειαζόταν και λίγο σεβασμός εκ μέρους σου και των προσωπικών σου φιλοδοξιών και πολέμου στον Τσαλικίδη, προς τα νέα αγνά παιδιά, ΟΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ που είναι στο συνδυασμό ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 5+ με όνειρα, ενάντια στα μεγαθήρια που είχαν απέναντί τους επαγγελματίες πολιτικά σκουπίδια (δική σου παλαιότερη έκφραση).
  Όπως και κάποια σοβαρή κριτική απέναντι στην αδιανόητη έπαρση εξουσίας του Σοφρώνη, αλλά και πολλών περί αυτού ακόμη και συγγενών του.
  Το να μην τα βλέπεις θεωρώ ότι είναι εντελώς αδιανόητο.
  Αυτά επιβάλλει η αναγνωσιμότητά σου για την οποία όμως έχεις και σοβαρές ευθύνες ενημέρωσης έστω π ε ρ ί π ο υ ισότιμης, και για την οποία σε συγχαίρω πραγματικά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: