Ανακοίνωση του Συνδυασμού «Σύγχρονη Πόλη Σαρωνικός»

logo Σύγχρονη πόλη Σαρωνικούο Νίκος Βολάκος και οι πολίτες που συμμετέχουμε στη δημοτική κίνηση Σύγχρονη Πόλη Σαρωνικού, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, που είχε αποτέλεσμα το διπλασιασμό του προηγούμενου ποσοστού μας στις δημοτικές εκλογές.
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ μια ανεξάρτητη ομάδα πολιτών, όχι μόνον από κόμματα αλλά και από συμφέροντα, και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για διαφάνεια, χρηστή διαχείριση, αξιοκρατία, ανάπτυξη και δουλειές καθώς και έργα υποδομής στο Δήμο Σαρωνικού.
Όπως όλοι γνωρίζετε, η προεκλογική εκστρατεία του Νίκου Βολάκου στηρίχθηκε στο διάλογο με τους πολίτες, μέσα από έξι ομιλίες/συναντήσεις μαζί σας σε κάθε γωνιά του Δήμου μας. Θα συνεχίσουμε να επιζητούμε αυτήν την επαφή τα επόμενα χρόνια. Εξαρτημένοι μόνον από τους πολίτες, θα συνεχίσουμε να ασκούμε εποικοδομητικά αντιπολίτευση, μόνοι απέναντι σε όσους με τον ΕΝΑΝ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ, αποτελούν τη συνέχεια του παλαιού κατεστημένου.
H Σύγχρονη Πόλη Σαρωνικού παραμένει ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.
Η Σύγχρονη Πόλη Σαρωνικού ΤΙΜΑ το όνομα και την μέχρι τώρα ιστορία της, ΤΙΜΑ πάνω απ’ όλα την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας και δεσμεύεται να συνεχίσει να προωθεί τις προτεραιότητες του προγράμματός ΜΑΣ, όπως με συνέπεια και επανειλημμένως έχει διατυπωθεί. Παραμένουμε σταθεροί στη ρότα που χαράξαμε εξ’ αρχής: είμαστε απέναντι στις μεθοδεύσεις και επιδιώξεις του κατεστημένου στο Δήμο μας. Θα συναινούμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο σε προτάσεις και θέσεις που κρίνουμε ότι θα ευνοήσουν τον τόπο μας και το κοινωνικό σύνολο. Ζητάμε για άλλη μια φορά από τους πολίτες να παραμείνουν ενημερωμένοι και ενεργοί, συμμετέχοντας στα δημοτικά συμβούλια και δίνοντας το παρόν. Το μέλλον αρχίζει σήμερα και σας θέλουμε μαζί μας!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: