Δυστυχώς έχουν μνήμη αμοιβάδας

Παραλία Αγίου Νικολάου Αναβύσσου2Κύριε Διευθυντή
Μνήμη αμοιβάδας έχουν χωρίς αμφιβολία, οι αποτυχόντες σύμβουλοι του αποτυχόντος συνδυασμού του Τσαλικίδη. Τις τελευταίες ημέρες αναμασούν, προφανώς κατ΄ εντολή του, μέσω του κοινωνικού δικτύου Facebook, άρθρα που αφορούν τους αντιπάλους τους και τα οποία δημοσίευσε ή αναδημοσίευσε όπως θα θυμάστε και ο Αττικός Παρατηρητής προ πενταετίας.
Ένα από αυτά αφορά την περιοχή του Αγίου Νικολάου, αλλά και την παραλία των Αλυκών, με την εγκατάσταση καντίνας και αθλητικού κέντρου αντίστοιχα.
Σε ότι αφορά την περίπτωση του Αγίου Νικολάου, ας θυμηθούν οι ασπάλακες του Τσαλικίδη, ότι τον Αύγουστο του 2009 όταν υπήρξε αναφορά για την κατάληψη του αρχαιολογικού χώρου, ο τότε διαχειριστής της καντίνας Bolivar, την ξήλωσε αμέσως μετά την εντολή των ΕΤΑ Α.Ε. και πριν τελειώσει η σεζόν. Καλό θα ήταν επίσης να ανασυγκροτήσουν τον σκληρό δίσκο του μυαλού τους, γιατί προφανώς έχει κτυπημένα αρχεία μήπως και θυμηθούν, ότι η μίσθωση του αιγιαλού στον Άγιο Νικόλαο είχε την έγκριση των τότε ΕΤΑ, με έγγραφη παραχώρηση προς τον Δήμο Αναβύσσου.

Σε ότι αφορά το αθλητικό κέντρο Kouros Surf Club, που είχε καταστραφεί από πυρκαγιά και κατασκευάστηκε εξ αρχής, δεν ήταν της αρμοδιότητας του τότε δήμου Αναβύσσου η παραχώρηση της έκτασης, αλλά απευθείας μίσθωση των ΕΤΑ.

Σε αντίθεση το 2011, επί δημοτικού καθεστώτος Φιλίππου, μισθώθηκε παρανόμως η χαρακτηρισμένη ως αρχαιολογικός χώρος παραλία του Αγίου Νικολάου σε ιδιώτη, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε έγκριση παραχώρησης των ΕΤΑΔ Α.Ε., με αποτέλεσμα να έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση σε βάρος 22 μελών του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, για παράβαση καθήκοντος. Μεταξύ αυτών κατηγορούμενοι είναι ο Δήμαρχος κ. Φιλίππου, ο κ. Τσαλικίδης, ο κ. Τζιβίλογλου, ο κ. Πέγκας ο κ. Κωνσταντέλος, η κα Χριστοφάκη κ.α.(Δείτε εδώ)

Αντιθέτως δεν διώκονται, η κα Κόλλια, ο κ. Γκέραλης, η κα Τσιακάλου, ο κ. Μπιθυμήτρης και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σωφρόνης.

Μετά τιμής
Τίθεται όνομα και υπογραφή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: