Επιστολή της κας Χριστίνας Χριστοφάκη σχετικά με την καντίνα του αγίου Νικολάου Αναβύσσου

Ζούμε ΜαζίΠρος

Διευθυντή Blog «Αττικός Παρατηρητής»
κ. Άγγελο Φραγκόπουλο

Κύριε Διευθυντά,
Επειδή σε επιστολή «ανώνυμου» αναγνώστη σας αναφέρεται το όνομα μου, θέλω να διευκρινίσω τα εξής :
Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. Σαρωνικού στις 7 Απριλίου 2011 στο 3ο θέμα «Λήψη απόφασης περί διαχείρισης χώρου στην παραλία Αγ. Νικολάου Αναβύσσου» εγώ και πολλοί άλλοι συνάδελφοι ψηφίσαμε ΝΑΙ, διότι ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Φιλίππου μας διαβεβαίωσε ψευδώς, ότι είχε την προφορική έγκριση, του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου των ΕΤΑ, να διαχειριστούμε εμείς την εν λόγω παραλία και αναμένεται η γραπτή επικύρωση της.
Αυτό το δηλώνει εξάλλου ρητά και η πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μαρία Κόλλια όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ανατρέχοντας στα πρακτικά.
Η κ. Μαρία Κόλλια δεν είχε κληθεί αρχικά για κατάθεση, διότι μεταξύ των άλλων παραβιάσεων που εκ συστήματος διέπραττε εις βάρος του νόμου και του Κανονισμού Λειτουργίας του Δ.Σ., είχε αποκτήσει την συνήθεια να μην εκφωνεί την ψήφο της.
Παρόλα αυτά το δικαστήριο κάλεσε τελικά την κ. Κόλλια να καταθέσει, διότι η συμμετοχή της Προέδρου και η θετική της ψήφος θεωρείται αυτονόητη εάν δεν αναφέρεται ρητώς το αντίθετο.
Αυτό με το οποίο θα μπορούσα να συμφωνήσω είναι ότι ο Δήμαρχος κ.Φιλίππου και οι βασικοί του συνεργάτες, μεταξύ των οποίων είναι και οι δύο μονομάχοι του δεύτερου γύρου κ.κ. Σοφρώνης και Τσαλικίδης έχουν παρασύρει το Δημοτικό Συμβούλιο σε μια σειρά από ενέργειες οι οποίες δημιουργούν σοβαρά προβλήματα νομιμότητας και χρηστής διαχείρισης .
Σε ό, τι με αφορά, παρόλο ότι άσκησα συστηματική και εντονότατη κριτική σε όλες αυτές τις απαράδεκτες πρακτικές, δεν προτίθεμαι να συμμετάσχω σε σκυλοκαβγάδες, των συνενόχων του κ. Φιλίππου, για το ποιός είναι ο χειρότερος.
Θα υπερασπιστώ όμως την τιμή και την αξιοπρέπεια μου με όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος και πιστεύω ότι έτσι υπηρετώ, και τους πολίτες που μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν Δημοτικό Σύμβουλο, αλλά και τα συμφέροντα του Δήμου.

**Παρακαλώ πολύ όπως αναρτηθεί στο blog «Αττικός Παρατηρητής».

Χριστίνα Χριστοφάκη

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης-
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Σαρωνικού

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: