Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη και υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Συνδυασμού «Δύναμη Ζωής»

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Συνάντηση_1Συνάντηση_2Την πρώτη τους συνάντηση μετά τις εκλογές είχαν την Πέμπτη 29 Μαΐου ο νεοεκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Ανατ. Αττικής του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» της Ρένας Δούρου.
Ο κ. Φιλίππου ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους για τη δυναμική συμμετοχή τους στον σπουδαίο αυτό αγώνα για την Περιφέρεια της Αττικής, αλλά και όλους όσοι εθελοντικά συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στη θετική κατάληξή του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και στη συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στον προγραμματισμό της δράσης της παράταξης μετά την εκλογική νίκη της περασμένης Κυριακής και μέχρι την ανάληψη της διοίκησης την 1η Σεπτεμβρίου 2014.
Μέσα από την εμπειρία που αποκόμισε η παράταξη σε όλη την προεκλογική περίοδο από την επαφή που είχαν τα μέλη της με τους κατοίκους όλων των δήμων και των οικισμών της Ανατολικής Αττικής, κατέληξε στις παρακάτω διαπιστώσεις:
α). Οι πολίτες στήριξαν τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» γιατί πιστεύουν στο πνεύμα της αλλαγής, την οποία με το πρόγραμμά του πρότεινε στην κοινωνία.
β). επισημάνθηκε η ανάγκη η παράταξη να λειτουργήσει συλλογικά και οργανωμένα σε όλη τη διάρκεια της θητείας κάνοντας άνοιγμα στην κοινωνία και εντάσσοντας στις τάξεις της νέα μέλη.
γ). όλη αυτήν την περίοδο μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων την 1η Σεπτεμβρίου
ότι πρέπει άμεσα να γίνουν ενημερωτικές συγκεντρώσεις για τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες της περιφέρειας και
δ). να γίνει ενημέρωση για τα προβλήματα και τις ανάγκες των δήμων μετά από επαφές μαζί τους αλλά και με τους φορείς της περιοχής προκειμένου να αξιολογηθούν οι προτεραιότητες για την Ανατολική Αττική και να γίνει ιεράρχηση αυτών από τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας.

Το γενικό κλίμα της συνάντησης ήταν ένα κλίμα αισιοδοξίας και διάθεσης για δουλειά από όλους του υποψηφίους, καθώς οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες. Η Αττική και οι πολίτες της περιμένουν πολλά από τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη και υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Συνδυασμού «Δύναμη Ζωής»”

  1. paraliakizoni Says:

    περιμένουμε και την ανάδειξη των οικισμών του σαρωνικού μεταξύ των άλλων ….καλή αρχή κύριοι !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: