Επιστολή του κ. Παύλου Καμάρα προς τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής

Παύλος ΚαμάραςΑγαπητοί Κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής

Θα ήθελα από την καρδιά μου, εξ’ ονόματος του Γιάννη Σγουρού και των συνεργατών μου, υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων, να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας, στις πρόσφατες Περιφερειακές εκλογές.
Είναι προφανές ότι η πλειοψηφία των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής, επικρότησε το έργο του Γιάννη Σγουρού και τις προοπτικές της παράταξης για την επόμενη πενταετία.
Δυστυχώς ο περιορισμένος χρόνος αλλά και τα πενιχρά μέσα που διαθέταμε σε σχέση με τους ανθυποψηφίους μας, δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε πλήρη ενημέρωση και στους υπόλοιπους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής.
Να τους πείσουμε για την θέληση μας ως και τις δυνατότητες μας να καλύψουμε τις αδυναμίες, που παρουσιάσθηκαν στο έργο μας, στη νέα πενταετή θητεία.
Το δυσμενές βέβαια συνολικό αποτέλεσμα (έστω και οριακό), οφείλεται βασικά σε ετερογενείς και ετερόκλητους, εξωαυτοδιοικητικούς, παράγοντες, που αφορούν κύρια στον Πειραιά και στην Δυτική Αθήνα και όχι στο σύνολο της Περιφέρειας Αττικής.
Παρ’ όλα αυτά, οφείλουμε σεβασμό στην κρίση των πολιτών, έστω και εάν ο τρόπος που οδηγηθήκαμε σ’αυτό το αποτέλεσμα (λασπολογία, λαϊκισμοί κλπ), αφήνει πικρίες.
Σε κάθε περίπτωση, συγχαίρω τον συνάδελφο μου και φίλο, Πέτρο Φιλίππου, για την επιτυχία του, και να είναι σίγουρος, ότι την επόμενη πενταετία, θα βρει στο πρόσωπο μου και στους συνεργάτες της παράταξης μας, έναν σύμμαχο, για την ολοκλήρωση των υποδομών και την ανάπτυξη στην Ανατολική Αττική.
Αλλά και ένα αυστηρό κριτή σε ενδεχόμενη μη ικανοποίηση των πολλών υποσχέσεων, που η παράταξη του έδωσε για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων, κυρίως της διαχείρισης των απορριμμάτων, της λύσης του αποχετευτικού, της αντιπλημμυρικής προστασίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Ως προς τους «αγνώμονες» πολέμιους του Γιάννη Σγουρού, που τον πολέμησαν με νύχια και με δόντια, μόλις έχασαν την «καρέκλα» που «ελέω κομματικού σωλήνα» απέκτησαν, τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών.

Παύλος Καμάρας
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ανατ.Αττικής
«ΑΤΤΙΚΗ, Γιάννης Σγουρός»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: