Ρένα Δούρου – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!!!!

Ρένα ΔούρουΔεκάδες δελτία τύπου καταφθάνουν στα ΜΜΕ από τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της κας Ρένας Δούρου και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και μετά από τις εκλογές. Το ενδιαφέρον πολλών από αυτών των δελτίων τύπου, που διακινούνται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, έχουν ένα χαρακτηριστικό, ακολουθούνται και από ένα ακόμα δελτίο με τον προσδιορισμό «ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ». Από την ανακήρυξη της υποψηφιότητας της κας Δούρου έχουν σταλεί δεκάδες τέτοια Δ.Τ. τα οποία ακολουθούνται από την ορθή επανάληψή τους. Σε αρκετές περιπτώσεις προλάβαμε και δημοσιεύσαμε κάποια από αυτά, που αφορούσαν την περιοχή μας και μας απέστειλαν ειδικό δελτίο με την παράκληση της διόρθωσης.
Παρουσιάζουμε κάποια από τα Δ.Τ. από τον συνδυασμό της κας Δούρου, που παρέμειναν στο αρχείο μας και διαβεβαιώνουμε ότι είναι δεκάδες. Τέσσερα Δ.Τ. πέντε ορθές επαναλήψεις που εστάλησαν μόλις τις τελευταίες ημέρες για την απόδειξη της αλήθειας των όσων αναφέρουμε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΤ_20-6-14 Παρουσίαση βιβλίου Ρένας Δούρου
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΤ_20-6-14 Παρουσίαση βιβλίου Ρένας Δούρου
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!!!! ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ: ΔΤ_20-6-14 Παρουσίαση βιβλίου Ρένας Δούρου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΤ_19-6-14 για ΕΣΠΑ δημοσιεύματα Τύπου
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΤ_19-6-14 για ΕΣΠΑ δημοσιεύματα Τύπου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΤ_16-6-14_Χατζηπέρος_επίσκεψη στην Ύδρα
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!! ΔΤ_16-6-14_Χατζηπέρος_επίσκεψη στην Ύδρα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΤ_29-5-14 Ειδική Γραμματεία Υδάτων για Γραμματικό
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΤ_29-5-14 Ειδική Γραμματεία Υδάτων για Γραμματικό

Προφανώς κάποιοι εκ των στελεχών του συνδυασμού, που έχουν αναλάβει τον επικοινωνιακό τομέα στέλνουν τα Δ.Τ. τα οποία η κα Δούρου διαβάζει όταν δημοσιευτούν στον τύπο και σπεύδει στην διόρθωσή τους, ή (ακόμα χειρότερο) τα γράφει ή τα διαβάζει η ίδια και μετά την αποστολή τους διαπιστώνει ότι υπάρχουν κάποια λάθη.

Ελπίζουμε ότι αυτή η προχειρότητα δεν θα παρουσιαστεί και στην πολιτική που θα ασκήσει στην Περιφέρεια Αττικής και ότι δεν θα χρειάζεται στη συνέχεια η ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της.  Και αυτό για να μην καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ των εκλογών!!!

2 Σχόλια to “Ρένα Δούρου – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!!!!”

  1. απλός πολίτης Says:

    Πολύ ανυπόμονοι είστε στο να διεξάγετε αντιπολίτευση στην Δούρου και μάλιστα πριν καν ακόμη αυτή αναλάβει τα καθήκοντά της. Υπομονή , πέντε ολόκληρα χρόνια θα είναι στην διάθεσή σας για αντιπολίτευση. Γιατί είστε τόσο ασυγκράτητοι;

    • Κύριε Απλέ Πολίτη, και μόνο ότι έχει αντιπεριφερειάρχη τον φελλό, καταλαβαίνετε ότι είναι αντικείμενο κριτικής και χλευασμού.
      Αλλά πιστεύουμε ότι θα μας δώσει άπειρες ευκαιρίες για αντιπολίτευση και από αυτό το BLOG μόνο αντιπολίτευση θα έχει αυτό το σταλινικό μόρφωμα. Τίποτε άλλο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: