Οι συνδικαλιστές των ΟΤΑ προστατεύουν με κάθε τρόπο τα «πλαστά πτυχία»

ΜΟΝΚΕΥ UNIVERSITYdilpomaΖητούν από δημάρχους & εργαζόμενους μην επιτρέψουν ελέγχους

Να αποτρέψουν με κάθε τρόπο όχι μόνο τον επανέλεγχο των πλαστών πτυχίων-πιστοποιητικών αλλά και την παρουσία των Ελεγκτών και να μην τους παρέχουν καμία διευκόλυνση, ζητά από αιρετούς και εργαζόμενους η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, «τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο του επανελέγχου της μετατροπής των Συμβάσεων Εργασίας σε Αορίστου Χρόνου, έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλούς Δήμους «Ελεγκτές», ώστε να προετοιμάσουν τη νέα δεξαμενή των υπό απόλυση εργαζομένων που έχει συμφωνήσει η συγκυβέρνηση (Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ.) με την τρόικα»
Και προσθέτει: «Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με προηγούμενο έγγραφό της είχε ενημερώσει κάθε εμπλεκόμενο ότι δεν θα ανεχτεί την απόλυση ούτε ενός υπαλλήλου μέσω μιας κίβδηλης διαδικασίας ελέγχου και θα μας βρει αντιμέτωπους με όλα τα μέσα (συνδικαλιστικά, κινηματικά και νομικά). Γι’ αυτό, με την εμφάνισή τους σε οποιοδήποτε Δήμο τους ενημερώνουμε ότι είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ και καλούμε την Δημοτική Αρχή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες να μην τους παρέχουν καμία διευκόλυνση στο «έργο» τους. Ταυτόχρονα, οι Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας προκειμένου να αποτρέψουν με κάθε τρόπο ΟΧΙ μόνο τον επανέλεγχο αλλά και την παρουσία των «Ελεγκτών» πραγματοποιούν με την επίσκεψή τους, αγωνιστικές δράσεις (Γεν. Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις, Καταλήψεις, κ.λπ.) προκειμένου να καταλάβουν ότι η παρουσία τους δημιουργεί προβλήματα στην απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών ενώ οι ίδιοι είναι ανεπιθύμητοι και θα πρέπει να αποχωρήσουν ΑΜΕΣΑ».
Κατά την ΠΟΕ-ΟΤΑ «η συγκυβέρνηση με τη διαδικασία αυτή δεν έχει άλλο στόχο εκτός από την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων, τη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών και την παράδοσή τους στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα. Γι’ αυτό έχουμε ΟΛΟΙ υποχρέωση να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές.»

Πηγή: Aftodioikisi.gr

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Οι συνδικαλιστές των ΟΤΑ προστατεύουν με κάθε τρόπο τα «πλαστά πτυχία»”

  1. 12QWASZX Says:

    Από τα εργολαβικά συμφέροντα των διαφόρων συνδικαλιστών και των παρατρεχάμενών που τους έχουν στηρίξει και έχουν κάνει τα στραβά μάτια – αλήθεια – ποιος θα μας σώσει εμάς τους πολίτες αυτής της χώρας!!!!!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: