Ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του Αλιευτικού Καταφυγίου Π. Φώκαιας

Αλιευτικό καταφύγιο Παλαιάς ΦώκαιαςTο σημαντικότερο βήμα για την έναρξη της κατασκευής του έγινε με τη διεξαγωγή του ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάδειξη της κατασκευαστικής εταιρείας που θα αναλάβει την υλοποίηση του έργου.
Η Επιτροπή Διαγωνισμού συνήλθε στις 3/6/2014 σε ανοικτή δημόσια συνεδρίαση στη Δ/ση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αν. Αττικής και προχώρησε στην αξιολόγηση των συνολικά 17 προσφορών που είχαν κατατεθεί από τις διαγωνιζόμενες εργοληπτικές εταιρείες.
Από την εξέταση των προσφορών η εταιρεία «ΜΕΤΡΟ ΑΤΕ» έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης (43,72% ή που μεταφράζεται σε 2.641.200 €) και αναλαμβάνει την κατασκευή του έργου που έχει προϋπολογισμό 4.650.000 ευρώ.

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του Αλιευτικού Καταφυγίου Π. Φώκαιας”

  1. 12QWASZX Says:

    Αναρωτιέμαι όλες αυτές οι έξτρα δραστηριότητες που θα προκύψουν στα όρια του αλιευτικού καταφυγίου θα έχει προβλεφθεί στο έργο που θα αναλάβουν η αποχέτευση και ο βιολογικός καθαρισμός των κάθε λογής απορριμάτων; Αν δεν έχει προβλεφθεί ο βιολογικός καθαρισμός της όλης εμπορικής και άλλης δραστηριότητας λυπάμαι και φοβάμαι ότι ο όρμος των Αλυκών και της Φώκαιας θα γίνει ένα βρώμικο λιμανάκι όπως είναι αυτό στην Ζέα στον Πειραιά ή αλλού όπου έχουμε επισκεφθεί!!!!!!!!!! και έχουμε δει τα αποτελέσματα. Κανείς δεν μπορεί να κολυμπήσει σε καθαρά νερά κοντά σε μαρίνα. Δέστε το παράδειγμα στο Λαύριο. Επιχειρηματικά συμφέροντα είναι αυτά που πριμοδότησαν αυτή την εξέλιξη που θα μας πλήξει εμάς τους απλούς χρήστες της ‘ελεύθερης παραλίας’. Ο θεός να βάλει το χέρι του, που δεν νομίζω. Δεν μας αξίζει φαίνεται!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: