Γιορτή για τα δεκάχρονα του ΝΑΟΠΦ «ΠΥΘΕΑΣ»

PYTHEAS_10_XRONIA

3 Σχόλια to “Γιορτή για τα δεκάχρονα του ΝΑΟΠΦ «ΠΥΘΕΑΣ»”

  1. Μήπως εμείς οι παράγοντες των διαφόρων Συλλόγων θα πρέπει να αφυπνίσουμε τους ιθύνοντες για αναβίωση του Ελληνισμού πριν καταστραφεί η χώρα μας, με κάλεσμα από κάθε γωνιά του κόσμου μακρινούς Ελλήνων απογόνους.Εν προκειμένω εσείς οι έχοντες ως λογότυπο τον Πυθέα αλλά και η Δημοτική Κοινότητα Π. Φώκαιας μπορείτε να έλθετε σε επαφή με τους Φωκαείς της Μαλαισσίας.Οι οποίοι δεν ξεχνούν την καταγωγή τους και στη μετόπη του Δημαρχείου δεν γράφουν Δημαρχείο Μαλαισσίας ,αλλά Δημαρχείο Φωκααίων.
    Και αν σήμερα δεν έχουμε οικονομικές δυνατότητες το έθνος η Ελλάς πάνω από όλα, έχει προτεραιότητα.

  2. Νοσταλγία για την Φώκαια του παρελθόντος, λίγο κρασί , πολύ συμπάθεια και μιά καλή ευκαιρία γοα την υπενθύμιση της ύπαρξης κάποιων. Πριν από ένα μήνα περίπου ήταν το παλιό δημοτικό σχολείο . Πάλι νοςαλγία για το παρελθόν. Και από κοντά η βράβευςη μαθητών ,που μπήκαν στο Πανεπιςτήμιο, δηλαδή άλλη μιά ευκαρία για δημόςιες σχέςεις πολιτευομένων ,η οποία καλλιεργεί την εντελώς εςφαλμένη αντίληψη ότι η ειςαγωγή στο Πανεπιςτήμιο συνιςτά επίτευξη κάποιου σπουδαίου στόχου ενώ δεν είναι τίποτε περιςςότερο από την αρχή μίας εντελώς αβέβαιης πορείας.Τώρα οι βάρκες που έφεραν τους πρόςφυγες στην ΅Έλλάδα το 1922. Για το 2014 τίποτα…

    • Μην τα ισοπεδώνεις όλα ρε φίλε …..τα Πανεπιστήμια, το ζόρι των παιδιών, την ιστορία του τόπου σου …….για το 2014 υπεύθυνος είσαι εσύ και μόνο εσύ ……φτιάξτο….ή. ??????

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: