Απύθμενη ανοησία. Μπλόκαραν την κυκλοφορία σε διασταύρωση τοποθετώντας παντού STOP

2014-09-10 12.31.042014-09-10 12.31.40 2014-09-10 12.30.25 Την παράκαμψη της λεωφόρου Καραμανλή επεδίωξε ο εργολάβος, λόγω του αποχετευτικού έργου που πραγματοποιείται και με σήμανση οδηγεί τα αυτοκίνητα προς την περιφερειακή οδό των Αλυκών, στην περιφερειακή της πόλης της Αναβύσσου και από εκεί μέσω της Αγίου Ιωάννου Θεολόγου την επιστροφή προς την λεωφόρο Καραμανλή.

Και ενώ θα έπρεπε να αφήσει την προτεραιότητα στα οχήματα που κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, όπως ακριβώς ήταν μέχρι πρότινος, τοποθέτησε STOP στην διασταύρωση της περιφερειακής Αναβύσσου με την οδό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου. Παράλληλα δεν αφαίρεσε τα ήδη από χρόνια τοποθετημένα STOP των οχημάτων που προέρχονται από την οδό Σαρωνίδας – Αναβύσσου.

Αποτέλεσμα, όλα τα αυτοκίνητα και από τις τέσσερις κατευθύνσεις να σταματούν και να περιμένουν να περάσουν οι διασταυρούμενοι και βέβαια δεν περνάει κανένας, δημιουργώντας ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο. Δεν ξέρουμε πως θα ξεμπλέξει κάποιος οδηγός να γίνει κάποιο ατύχημα και συγκρουστούν δύο διασταυρούμενα οχήματα.

Η επιτελείς της Κοινότητας Αναβύσσου δεν πρόσεξαν άραγε την ανοησία του υπεύθυνου εργολάβου τόσες ημέρες ή το είδαν και αδιαφόρησαν; Μάλλον το δεύτερο, γιατί διαφορετικά θα πιστέψουμε ότι η ανοησία είναι μεταδοτική.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: