Λαυρεωτική: Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον διορισμό συμβουλίου στην ΔΕΥΑΤΗΛ

Δημοτικό Συμβούλιο ΛαυρεωτικήςΛουκάς: Ανακάλεσε τον διορισμό του Αντιδημάρχου κ. Τσίχλου.
Στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΤΗΛ «σκόνταψε» η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαυρεωτικής, παρ΄ ότι κατά την συνεδρίαση της 24/9/2014 υπήρξε συμφωνία στον ορισμό των εκπροσώπων των παρατάξεων που θα στελεχώσουν τις δημοτικές επιχειρήσεις και τα νομικά πρόσωπα.
Έξη από τους συμβούλους της πλειοψηφίας μεταξύ των οποίων η πρόεδρος του Δ.Σ. κα. Γκικαράκη και ο Αντιδήμαρχος κ. Τσίχλος αρνήθηκαν να ψηφίσουν την πρόταση του Δημάρχου κ. Λουκά και έκαναν αντιπροτάσεις, προκαλώντας αλλεπάλληλες διαφωνίες και κόντρες. κυρίως μεταξύ του Δημάρχου και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το πρόβλημα μεταφέρθηκε και στην παράταξη Λεβαντή, όπου ενώ ο πρώην Δήμαρχος υποστήριζε όλες τις προτάσεις του Δημάρχου, τα μέλη της παράταξής του ψήφιζαν, άλλοι υπέρ, άλλοι κατά και άλλοι δήλωναν παρών.
O κ. Λουκάς, φανερά εκνευρισμένος από την όλη εξέλιξη της συνεδρίασης έδειξε να έχει αποφασίσει την ρήξη με όσους αμφισβητούν τις επιλογές του και ανακοίνωσε ότι ανακαλεί τον διορισμό του κ. Τσίχλου ως αντιδημάρχου.
Oι έντονες αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο μεταφέρθηκε και στους δημότες που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση του Συμβουλίου και υπήρξαν και μικροεπισόδια έξω από την αίθουσα συνεδρίασης.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: