Ανάβυσσος: Έναρξη του Μελισσοκομικού σεμιναρίου

ΜΕΛΙΣΣΑ1ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ «ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ».

Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου και 17.00, ώρα έγινε η έναρξη του Μελισσοκομικού σεμιναρίου που διοργανώνει ο σύλλογός μας,διάρκειας 150 και πλέον ωρών.Τα μαθήματα θα διδάσκονται και θεωρία και πράξη.
Τα παραπάνω μαθήματα διδάσκει ,ο καθηγητής Πανεπιστημίου και Δ/ντής του τμήματος Γεωργικής Ζωολογίας και εντομολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Νικόλαος.Στην παραπάνω διδασκαλία θα ακολουθήσουν συμμετοχές και διδασκαλία και άλλων Πανεπιστημιακών καθηγητών ,οι οποίοι θα διδάσκουν ο καθένας το αντικείμενό τους ως προς την μέλισσα και θα καλύπτουν τα πάντα των θεμάτων της μελισσοκομίας. Επίσης κατά την διάρκεια των μαθημάτων, θα υπάρχει και πλήρης,αναλυτική ενημέρωση,διάρκειας τεσσάρων ωρών, από ειδικό Ιατρό Αλλεργιολόγο, ειδικό στο δηλητήριο της μέλισσας ,ο οποίος θα αναλύσει για τις αλλεργίες και μέτρα προστασίας για τους μελισσοκόμους.Επίσης θα κάνει και ενημέρωση γενικά για τσιμπήματα εντόμων.
Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες στα παραπάνω μαθήματα,οι οποίοι όπως είπε ο κ.καθηγητής Πανεπιστημίου,στο τέλος των μαθημάτων θα είναι απόλυτα έτοιμοι για να ακολουθήσουν ως ερασιτεχνικά αλλά και ως επαγγελματικά, όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με την μελισσοκομία,αλλά και να πλουτίσουν τις γνώσεις τους.
Μετά το πέρας του σεμιναρίου, θα δοθεί στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό παρακολούθησης μαθημάτων.
Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα,γιατί τώρα είναι στην αρχή τους, να έρθει, στον τόπο διεξαγωγής του – στην Ανάβυσσο στο Δημαρχείο (αίθουσα δημοτικών συμβουλίων) , ΩΡΑ 17.00 η να επικοινωνήσει με το Πρόεδρο του συλλόγου ΑΚΡΙΒΟ Προκόπη στο τηλ.6999936775 και 6999244444. — στην τοποθεσία Ανάβυσσος.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: