Αιμοδοσία στο Δήμο Σαρωνικού

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΕργαζόμενοι και Δημότες ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της πρώτης εθελοντικής αιμοδοσίας, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Σαρωνικού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου, την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2014, στο Δημαρχείο Καλυβίων.
Πρόκειται για μια συλλογική κίνηση που στοχεύει στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος του Δήμου Σαρωνικού, προκειμένου όλοι οι Δημότες να έχουν άμεση πρόσβαση σε περίπτωση ανάγκης. Η εθελοντική «προσφορά ζωής» πίστωσε για λογαριασμό των δημοτών του Δήμου Σαρωνικού 32 μονάδες αίματος στην ενιαία τράπεζα την οποία διατηρεί πλέον ο Δήμος Σαρωνικού στο Γ.Ν.Γ. Γεννηματάς.
Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων κ. Γεράσιμος Κολαξής, ευχαρίστησε το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς χάρη στη βοήθεια του οποίου υλοποιήθηκε η προαναφερθείσα δράση.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο πρώτο αυτό κάλεσμα και αγκάλιασαν την προσπάθεια δημιουργίας Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας. Πρόκειται για μια κίνηση ανθρωπιάς και αλτρουισμού. Τα εύσημα στο Σύλλογο Εργαζομένων για τη συνεργασία και τη συμμετοχή τους στην όλη προσπάθεια. Η πρώτη αυτή δράση είναι μόνο η αρχή. Προγραμματίζουμε επόμενες ενέργειες σε όλες τις δημοτικές κοινότητες. Η πρωτοβουλία αυτή βρίσκεται σε απόλυτη συνάρτηση με τις σχεδιαζόμενες ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής για την προαγωγή των συνθηκών υγείας και ευημερίας των συνδημοτών μας. Ο Δήμος είναι πρωτοστάτης αλλά και αρωγός σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των συνδημοτών μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: