Δωρεάν μαθήματα ιστιοσανίδας από το KOUROS CLUB ANABYSSOS στην μνήμη Λευτέρη Αλκιβιάδη Ρούλη

IMG_6669Kouros serf club  AnavyssosΗ Εταιρεία SPORTSWEAR GROUP ΕΠΕ, ιδιοκτήτρια του KOUROS CLUB ANAVYSSOS, στην από 6 Οκτωβρίου 2014 Συνεδρίαση της Διοικήσεως της, αποφάσισε τα εξής:
Μετά τον αιφνίδιο και απρόσμενο θάνατο του οραματιστή και πρωτεργάτη του KOUROS CLUB ANAVYSSOS Λευτέρη Αλκιβιάδη Ρούλη, εις μνήμη του, από το έτος 2015 και κάθε χρόνο θα προσφέρει στην Ακαδημία της, δωρεάν, ολοκληρωμένα μαθήματα ιστιοσανίδας του πρώτου επιπέδου, σε 10 μαθητές σχολείων του Δήμου Σαρωνικού. Επίσης στους 5 αριστεύσαντες μαθητές από αυτούς, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους στην Ακαδημία του πρώτου επιπέδου, θα λάβουν υποτροφία για να παρακολουθήσουν το δεύτερο επίπεδο σπουδών. Ο τίτλος σπουδών που θα τους παρέχετε θα ονομαστεί «ΚOUROS CLUB ANAVYSSOS Λευτέρης Αλκιβιάδη Ρούλης»
Η επιλογή των σπουδαστών θα γίνεται από Επιτροπή που θα συνεδριάζει για το σκοπό αυτό και θα αποτελείται, από τον Δήμαρχο του Δήμου Σαρωνικού, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Σαρωνικού, τον Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σαρωνικού, τον Διευθυντή Σπουδών της Ακαδημίας Ιστιοσανίδας KOUROS CLUB ANAVYSSOS και από την Σοφία χήρα Ελευθερίου Ρούλη. Τα κριτήρια θα είναι κοινωνικά και οικονομικά και θα καθορίζονται από την ως άνω συσταθείσα Επιτροπή.
Επίσης σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του KOUROS CLUB ANAVYSSOS, κατά το έτος 2014, θα κρατείται ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Λευτέρη Αλκιβιάδη Ρούλη.

Αργυρούπολη 6 Οκτωβρίου 2014
Οι Συνδιαχειριστές
Χάρης Δ. Κυνηγαλάκης Ιωάννης Ε. Ρούλης

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: