Μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σαρωνικού

Μεταφορά-μαθητών1Αν και έχει ήδη συμπληρωθεί ένας μήνας από την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, εκκρεμεί ακόμα η επίλυση του πολύ σοβαρού θέματος της μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Ο Δήμος Σαρωνικού και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Σωφρόνης είναι σε διαρκή επαφή και συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρο Φιλίππου προκειμένου να υπάρξει λύση για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών και να μην εμποδίζεται η πρόσβαση τους στο ανεκτίμητο αγαθό της μάθησης.
Για το σημαντικό αυτό θέμα ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης επισημαίνει: «Ενστερνιζόμενοι την αγωνία των Συλλόγων Γονέων και το δίκαιο αίτημά τους για άμεση επίλυση του θέματος, αναμένουμε την ολοκλήρωση των δρομολογίων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσα στην εβδομάδα αλλά και εντός δεκαπενθημέρου τη δρομολόγηση των αντίστοιχων δρομολογίων για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Φιλίππου στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο μας. Είμαστε συμπαραστάτες στους γονείς και διεκδικούμε μαζί τους τα αυτονόητα για τους μαθητές του Δήμου μας.
Από την πλευρά μας φροντίζουμε καθημερινά για την απρόσκοπτη συμμετοχή των παιδιών στη μάθηση, συμβάλλοντας έμπρακτα στη διαμόρφωση κατάλληλων συνθηκών στις σχολικές μονάδες. Τόσο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς αλλά και στη διάρκειά της πραγματοποιούμε καθαρισμούς των σχολικών μονάδων και προχωρούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την ανακατασκευή αλλά και ανέγερση νέων σχολικών κτιρίων όπου απαιτείται».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: