Μπάζα στις Αλυκές από τις εκσκαφές του αντιπλημμυρικού της Αναβύσσου

2014-03-26 13.21.25

Το συρματόπλεγμα που πρόσφατα είχε τοποθετήσει η ΕΤΑΔ.ΑΕ, για να μην αποθέτονται απορρίμματα στην αλυκή έχει καταστραφεί για να μπαίνουν τα φορτηγά για να αποθέτουν τα μπάζα.

DSC_0224

Τα μπάζα που τοποθετούνται στην αλυκή.

DSC_0156

Η εκσκαφή για το αντιπλημμυρικό της Αναβύσσου

Μπάζα 5

Φορτηγό που μεταφέρει μπάζα, εισέρχεται στην χωματερή της Παλαιάς Φώκαιας

Μπάζα 8

Τα μπάζα στον Άγιο Παντελεήμωνα, πίσω από το κτήριο της ΑΕΣΑΦ Κούρος

Ως «διευκόλυνση του εργολάβου» καταγγέλθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ντίνο Μπούκη και τον πρώην Δήμαρχο Αναβύσσου κ. Γκέραλη, η απόθεση μπάζων από τις εκσκαφές στο αντιπλημμυρικού έργου της Αναβύσσου. Ο Δήμαρχος κ. Φιλίππου ανέφερε ότι υπάρχει συμφωνία του εργολάβου και της ΕΤΑΔ.ΑΕ να αποθέτονται τα μπάζα προσωρινά στην αλυκή και η δικαιολογία είναι να προχωρήσει γρήγορα το έργο, ώστε να μην καθυστερήσει η ολοκλήρωσή του και δημιουργήσει κυκλοφοριακά προβλήματα  την θερινή περίοδο στην λεωφόρο Καραμανλή.

Ο κ. Γκέραλης αναφέρθηκε στην απομάκρυνση των φορτηγών που ανήκουν σε επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι χρησιμοποιούντο στα πρώτα στάδια των εκσκαφών του έργου και μετέφεραν τα μπάζα, ενώ τώρα επειδή τα μπάζα μεταφέρονται στην αλυκή, δίπλα στο έργο αρκούν τα φορτηγά του εργολάβου.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην πρώτη φάση, τα μπάζα μεταφέρονταν στην χωματερή της Παλαιάς Φώκαιας, από επαγγελματία, συγγενή του Αντιδημάρχου κ.  Τσαλικίδη, ενώ τα υπόλοιπα μεταφέρονταν σε χώρο  πίσω από τις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Κούρος (δείτε εδώ).

 

3 Σχόλια to “Μπάζα στις Αλυκές από τις εκσκαφές του αντιπλημμυρικού της Αναβύσσου”

  1. ηλίας χατζηκώστας Says:

    η τελευταία αρπακτή για συγκεκριμμένους υποψηφίους συγκεκριμμένου συνδυασμού που θα πατώσει στος εκλογές .

  2. Tasos Timoleon Says:

    Μήπως το φορτηγό που φαίνεται στην φωτογραφία στην χωματερή της Π. Φώκαιας ανήκει σε συγγενή του κ. Τσαλικίδη;

  3. Οσον αφορά το αθλητικό σωματείο υπήρχε σκοπιμότητα για τη μεταφορά των χωμάτων. Οσον αφορά τις αλυκές θα πρέπει να απομακρυνθούν τα χώματα μετά το πέρας των εργασιών διότι το καλοκαίρι όταν θα ανέβουν οι θερμοκρασίες και με την διάβρωση των εδαφών στις αλυκές σε συνδυασμό με τους γερούς αέρηδες που επικρατούν λόγω ζέστης θα έρχεται σκόνη στην παραλία και στη πόλη της Αναβύσσου και θα κάνει την ζωή μας αφόρητη.

Σχολιάστε